ATO Baskani Baran, AA'nin kurulusunun 103'üncü yil dönümünü kutladiZeynep Canli

ATO Baskani Baran, AA'nin kurulusunun 103'üncü yil dönümünü kutladiZeynep Canli

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasi (ATO) Baskani Gürsel Baran, Anadolu Ajansinin (AA) Türk basininin gelismesine önemli katkilar sagladigini ve bugün dünyanin en saygin ajanslari arasinda yerini alarak, milleti basarilariyla gururlandirdigini ifade etti.

Baran, AA'nin kurulusunun 103'üncü yil dönümü dolayisiyla AA Yönetim Kurulu Baskani ve Genel Müdürü Serdar Karagöz'e tebrik mesaji gönderdi.

Mesajinda, Milli Mücadele'den bu yana Anadolu'nun sesini tüm dünyaya duyuran, hizli, dogru, ilkeli ve tarafsiz habercilik anlayisiyla üstlendigi sorumlulugu basariyla yerine getiren AA'nin 103'üncü yil dönümünü yürekten kutladigini belirten Baran, sunlari kaydetti:

"Istiklal Mücadelemizin basariya ulasmasinda etkin bir rol üstlenen AA, köklü geçmisiyle ülkemizin her dönemine taniklik ederek, yaptigi yüzbinlerce haberle Türkiye'deki gelismeleri dünyaya, dünyanin dört bir yanindaki haberleri de bizlere aktarmistir. Gerçeklestirdigi yeniliklerle hizmet kalitesini hep daha ilerilere tasiyan, Türk basininin gelismesine önemli katkilar saglayan AA, bugün dünyanin en saygin ajanslari arasinda yerini alarak, milletimizi basarilariyla gururlandirmaktadir. Sizi ve yönetiminizdeki tüm Anadolu Ajansi çalisanlarini tebrik ediyor, basarili çalismalarinizin devamini diliyorum."