Vodafone FreeZone dünyasi yenilendi Abdulkadir Günyol- FreeZone'lu gençler, internetlerinden yemeyen sosyal medya ve oyun uygulamalari, çesitli faydalar ve dijitale özel indirimlerden yararlanabiliyor - Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin: - "Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müsterilerimizin hayatini kolaylastirmaya devam edecegiz"

Vodafone FreeZone dünyasi yenilendi Abdulkadir Günyol- FreeZone'lu gençler, internetlerinden yemeyen sosyal medya ve oyun uygulamalari, çesitli faydalar ve dijitale özel indirimlerden yararlanabiliyor
- Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin:
- "Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müsterilerimizin hayatini kolaylastirmaya devam edecegiz"

ISTANBUL (AA) - Vodafone, 26 yas alti gençlere sundugu FreeZone portföyünü ve marka is birliklerini yeniledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Vodafone, gençlik markasi Vodafone FreeZone çatisi altinda sundugu yeniliklerle genç müsterilerinin yaninda olmaya devam ediyor.

Vodafone FreeZone'un yenilenen dünyasinda gençlere yeni portföy ve marka is birliklerinden yararlanma imkani sunuluyor. FreeZone'lular, internetinden yemeyen sosyal medya ve oyun uygulamalari, çesitli faydalar ve dijitale özel indirimler gibi pek çok ayricaliktan yararlanabiliyor.

Vodafone FreeZone, sundugu yeniliklerle gençlerin özellikle ulasim, yeme-içme, kisisel gelisim ve eglence alanlarindaki ihtiyaçlarini karsilamaya odaklaniyor.

- "Genç müsterilerimize yönelik teklif setimizi, hem yeni bir portföy hem de yeni marka is birlikleri ile zenginlestirdik"

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin, Vodafone FreeZone olarak genç müsterilerini ve yasadiklari zorluklari anladiklarini, sunduklari faydalarla gençlerin yaninda olmaya devam ettiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"TOG'un Konda is birligiyle gerçeklestirdigi Gençlerin Ihtiyaçlari Arastirmasi'na göre, gençlerin büyük çogunlugu ekonomik kosullardan dolayi umutsuz ve is bulmakta, özellikle pandemi sonrasi sosyallesmekte zorlandigini ifade ediyor. Kendini gelistirip yurt disina gitmek isteyen, özellikle de dil ve kodlama konularinda kendilerini gelistirmeye çalisan, yüzde 97'sinde akilli telefon olan ancak sadece yüzde 66'sinin mobil internet kullandigi bir gençlik görüyoruz. Bu arastirma, gençlerin ihtiyaçlarinin özellikle ulasim, yeme-içme, kisisel gelisim ve eglence alanlarinda yogunlastigini gösteriyor. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çikarak FreeZone dünyasini yeniledik.

Genç müsterilerimize yönelik teklif setimizi, hem yeni bir portföy hem de yeni marka is birlikleri ile zenginlestirdik. Bu kapsamda, FreeZone'a gelen gençlere, hangi tarifeye gelirlerse gelsinler, tarifelerine ek GB'lar ve çesitli faydalar hediye ediyoruz. FreeZone'lu gençler için internetinden yemeyen uygulamalara sosyal medya uygulamalarini da ekledik. Ayrica, tüm FreeZone'lular dönemsel olarak degisen marka is birliklerinden de yararlanabiliyorlar. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müsterilerimizin hayatini kolaylastirmaya devam edecegiz."

- Gençler için tarifeye ek GB'lar

Verilen bilgiye göre, Vodafone FreeZone Güzellikleri paketi, gençlerin her geçen gün artan mobil internet ihtiyacina yanit verecek sekilde güncellendi. FreeZone'lu müsterilere bulunduklari tarifeye göre farkli oranlarda tarifeye ek GB'lar sunuluyor.

Buna göre, tarifeye ek pakette bulunan uygulamalarda geçerli olmak üzere, Red tarifeleri için +20GB, faturasiz tarifeler için +5GB ve 'Süper Uyumlu' tarifeleri için +3GB otomatik olarak yükleniyor. Paket içerigindeki internetinden yemeyen uygulamalar arasinda görüntülü konusmada da geçerli sinirsiz WhatsApp, sosyal medya uygulamalari (Instagram, Facebook, Twitter, TikTok) ve oyun uygulamalari (Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile) yer aliyor. FreeZone'lular ayrica, dijitalden yapilan basvurulara özel fiyatlardan da yararlanabiliyor.

- FreeZone'dan yeni marka is birlikleri

Vodafone FreeZone'un yenilenen dünyasinda farkli faydalar da sunuluyor. Bu kapsamda, genç müsteriler ulasim, yeme-içme, kisisel gelisim ve eglence alanlarinda çesitli marka is birliklerinden yararlanabiliyor. Ulasim alaninda FreeZone'lu müsterilere otobüs biletlerinde 100 TL, sehir içi ulasim alternatifi Uber'de ilk kullanimda 50 TL indirim saglanirken, yeme-içme alaninda Kahve Dünyasi'nda 1 kahve alana 1 kahve hediye ediliyor.

Eglence alaninda FreeZone'lu gençlere Cinaverse'lerde geçerli 50 TL'lik indirim kodu sunuluyor. Kendilerini gelistirmek isteyen FreeZone'lular, ana dili Ingilizce olan egitmenlerden online Ingilizce dersleri alinabilen Cambly'nin aboneliklerinde indirime ek olarak 10 dakika ücretsiz konusma ayricaligindan faydalanabiliyor.

- Oyunsever gençlere ayricaliklar

Vodafone FreeZone, oyunsever gençlere Fifa 23, Call of Duty, Valorant gibi 200'den fazla popüler oyunun ücretsiz oynanabildigi Microsoft Xbox PC GamePass'i ilk 3 ay hediye ediyor.

FreeZone müsterileri, Her Sey Yanimda'da bulunan FreeZone Oyun Dükkan'da, e-pinden aksesuara, gamer'lara yönelik birçok üründe sepette 30 TL indirimden faydalanabiliyor.