Samsung yeni FE serilerini duyurduAbdulselam Durdak-Samsung’un ikonik tasarimlariyla dikkati çeken FE (Fan Edition) serisi, üstün kamera, ses kalitesi ve güçlü performans gibi birçok özelligi bir araya getiriyor

Samsung yeni FE serilerini duyurduAbdulselam Durdak-Samsung’un ikonik tasarimlariyla dikkati çeken FE (Fan Edition) serisi, üstün kamera, ses kalitesi ve güçlü performans gibi birçok özelligi bir araya getiriyor

ISTANBUL (AA) - Samsung Electronics, Samsung Galaxy ekosistemine eklenen Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ ve Galaxy Buds FE’den olusan yeni FE serilerini duyurdu.

Samsung Electronics açiklamasina göre, ikonik ve dayanikli tasarima, gelismis performansa, üstün kameraya, üst sinif ses özelliklerine ve çok daha fazlasina sahip ürünler, simdiye kadar sunulan en yüksek özellikli FE cihazlari olarak öne çikiyor. Yeni FE cihazlari, Galaxy amiral gemisi ürünlerini ilk kez deneyimlemek isteyenler için iyi bir baslangiç olacak.

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmesine yer verilen Samsung Electronics Mobil Dünya Baskani ve Üst Yönetcisi (CEO) TM Roh, Samsung'un kullanicilarin yasam tarzlarina uygun ve benzersiz deneyimler sunma konusundaki kararliliklarina deginerek, "Yeni FE cihazlarimiz, Galaxy kullanicilarinin yaraticiliklarini ve üretkenliklerini en üst düzeye çikarmalarina yardimci olan, hem kendi baslarina hem de bagli olduklari ekosistemin bir parçasi olarak mükemmel özelliklerle donatildi. Bu cihazlar, genis kitleleri mutlu edecek birinci sinif inovasyonlar sunuyor." ifadelerini kullandi.

Açiklamaya göre, Galaxy S23 FE, yeni kamera düzeni, daha akici ekrani, suya ve toza dayanikli IP68 sertifikasi gibi özellikleriyle ikonik S serisi tasarimini sürdürüyor. Dayaniklilik, islevsellik ve sürdürülebilirlik alanlarinda iddiali olan model, geri dönüstürülmüs malzemelere ve ambalaja sahip. Yeni ve canli renklerle sunulan Galaxy S23 FE, kullanicilarin kendi tarzina en uygun cihaz rengini seçmesine olanak taniyor.

Üst seviye fotograflar ve videolar çekilmesini saglayacak profesyonel düzeydeki kamera özellikleriyle, günlük anlar Galaxy S23 FE'de hayat buluyor. 50MP’lik yüksek çözünürlüklü lens ve 3X optik yakinlastirma özelligi ile her çekimde keskin ayrintilar yakaliyor.

Karanlik oldugunda ise Galaxy S23 FE'deki Nightography özelligi, gerçek renklerde net selfie'ler ve portreler çekilmesine olanak taniyor. Gelismis video dijital görüntü sabitleme (VDIS) ile optik görüntü sabitleyici (OIS) özelliklerine sahip arka kamerayi kullanarak hareket halinde olan nesneler titresimsiz çekilebiliyor.

Galaxy S23 FE'nin güçlü islemcisi, özellikle oyun oynamak ve yayin yapmak gibi yogun islerde, isinmayi kontrol altinda tutmak ve sürekli yüksek performansi korumak için bir vapor chamber donanimiyla destekleniyor. Bu sayede her türlü islem hizli ve sorunsuz bir sekilde gerçeklestirilebiliyor. Uzun ömürlü 4.500mAh pil, sarj seviyesini korumak için sezgisel olarak ayarlanabiliyor ve 25W Adaptör ile 30 dakikada yüzde 50'ye kadar sarj oluyor. Tüm bu özellikler, parlak ve süper akici 6,4 inç Dynamic AMOLED 2X ekranda hayat buluyor. Galaxy S23 FE'de yer alan Vision Booster teknolojisi ise ortama göre yüksek aydinlatma kosullarini otomatik olarak algiliyor ve ekrani tipki amiral gemisi modellerdeki gibi parlak tutuyor.

Galaxy S23 FE serisi, "Mint", "Cream", "Graphite" ve "Purple"dan olusan renk seçenekleriyle, 23 bin 999 TL baslayan fiyatlarla satisa sunuluyor.
5-31 Ekim 2023'te Samsung Galaxy S23FE satin alan kullanicilar kampanya kosullari çerçevesinde, 2 bin 500 TL degerinde degisim ya da hediye çeki kampanyalarindan yararlanma firsati yakalayacak. Ayrica, degisim kampanyasina katilan kullanicilar kampanya sartlari çerçevesinde Galaxy S23 FE’ye 9 bin 499 TL’den baslayan fiyatlarla sahip olabilecekler.