LaLiga'da alt siralardaki Espanyol ve Real Valladolid teknik direktör degisikligine gitti Senhan Bolelli

LaLiga'da alt siralardaki Espanyol ve Real Valladolid teknik direktör degisikligine gitti Senhan Bolelli

MADRID (AA) - Ispanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) alt siralarinda bulunan Espanyol ve Real Valladolid teknik direktörlerini degistirdi.

LaLiga'nin 27. haftasinda deplasmanda Real Madrid'e 6-0 yenilen ve 28 puanla 16. sirada bulunan Real Valladolid'de Pacheta lakapli teknik direktör Jose Rojo Martin görevinden alindi.

Brezilyali eski futbolcu Ronaldo Luis Nazario de Lima'nin büyük hissedari oldugu Real Valladolid'den yapilan açiklamada, geçtigimiz sezon takimi 2. ligden 1. lige çikaran Pacheta ile yollari ayirmanin zor oldugu ama kulübün ligde kalma hedefini gerçeklestirmek için bunun gerekliligine dikkat çekildi.

LaLiga'da diger bir ayrilik ise 27 puanla 17. sirada yer alan ve son olarak deplasmanda Girona'ya 2-1 yenilen Espanyol'da oldu.

Kulüpten yapilan açiklamada, alinan kötü sonuçlarin ardindan karsilikli anlasmayla teknik direktör Diego Martinez'in görevine son verildigi bildirildi.

Son 4 haftada rakiplerine yenilen Espanyol'da altyapida görev yapan takimin eski futbolcularindan 42 yasindaki Luis Garcia'nin, Martinez'in yerine teknik direktörlüge getirilmesi bekleniyor.