Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi, yeni dönemde KOBI'lere odaklaniyorMuhammet Emin Horuz- Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Yakup Dogan: - "Yapi Kredi olarak bir teknoloji sirketi gibi fikirleri inovasyona dönüstürüyoruz. Inovasyona verdigimiz önemin en büyük göstergelerinden olan Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi'nin yeni döneminde bu kez KOBI'lere yönelik hizmet gelistiren girisimcileri mercek altina alacagiz"

Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi, yeni dönemde KOBI'lere odaklaniyorMuhammet Emin Horuz- Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Yakup Dogan:
- "Yapi Kredi olarak bir teknoloji sirketi gibi fikirleri inovasyona dönüstürüyoruz. Inovasyona verdigimiz önemin en büyük göstergelerinden olan Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi'nin yeni döneminde bu kez KOBI'lere yönelik hizmet gelistiren girisimcileri mercek altina alacagiz"

ISTANBUL (AA) - Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi, yeni dönemde KOBI’lere odaklaniyor.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, üsteri ihtiyaçlarini odagina alarak çevik kültürle ve sürekli inovasyon üretebilecek bir çerçeve yaratmak amaciyla Yapi Kredi FRWRD’yi hayata geçiren Yapi Kredi, kurum içerisinde inovasyon kültürü ve farkindaligini artirarak çevik ve yalin modellerle yenilikçi ürünler gelistirmeyi hedeflerken, kurum disinda da ortakliklar ve is birlikleriyle bu ekosistemi büyütmeyi amaçliyor.

Yapi Kredi, Fast FRWRD Hizlandirma Programi’nin yeni döneminde “KOBI Çözümleri” üzerine çalisan girisimcilere destek olacak. KOBI’ler için ürün ve hizmet gelistiren startup’lar, Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi’nin yeni dönemine 10 Nisan'a kadar basvuru yapabilecek.

Programa dahil olan tüm girisimler, ekosistemdeki öncü isimlerden mentorluk alma ve Yapi Kredi'nin agi içerisinde yer alan ekosistemin önde gelen melek yatirimci, yatirim agi ve VC’leriyle yatirimci eslestirmelerine dahil olma firsatina sahip oluyor. Ayni zamanda program kapsaminda girisimlerini büyütmeye yardimci olacak egitimlere, seminerlere ve masterclasslara katilabiliyorlar.

Yapi Kredi ve program partnerlerinin sagladigi destekleri de girisimlerle bulusturan Fast FRWRD Hizlandirma Programi’nin yürütücüsü Invexen olurken, programin partnerleri arasinda birçok ekosistem paydasi ve yatirimci yer aliyor.

- "Ülkemizde girisimcilik ekosistemini beslemeyi ve ileri tasimayi hedefliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Yakup Dogan, inovasyonu ve girisimciligi çok önemsediklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yapi Kredi olarak bir teknoloji sirketi gibi fikirleri inovasyona dönüstürüyoruz. Inovasyona verdigimiz önemin en büyük göstergelerinden olan Yapi Kredi Fast FRWRD Hizlandirma Programi'nin yeni döneminde bu kez KOBI'lere yönelik hizmet gelistiren girisimcileri mercek altina alacagiz. KOBI'lerin hayatlarini kolaylastirmak için çalisma yapan startuplara destek olarak, KOBI’lerin dijitallesmesine katkida bulunmayi ve onlarin hayatlarina dokunmayi amaçliyoruz. Bu anlamda sektöre dinamizm ve deger katan startup’larin, degisen müsteri beklentilerini karsilayacak ürün ve hizmetler ortaya koyma becerilerini desteklemeyi amaçliyoruz. Dolayisiyla ülkemizdeki inovasyon kültürünü gelistirmek adina Yapi Kredi Fast FRWRD programini çok kiymetli buluyoruz. Yapi Kredi Fast FRWRD programinda girisimlere sagladigimiz katkilarla ülkemizde girisimcilik ekosistemini beslemeyi ve ileri tasimayi hedefliyoruz. Tüm bunlari yaparken, müsterilerimizin ihtiyaçlarina yönelik çözümlerle onlarin hayatlarini kolaylastirmak amaciyla çalisiyoruz."