QUA Granite, "Yilin Inovasyon ve Yapi Ürünü Markasi" ödülünü aldi Abdulselam Durdak- QUA Granite Satis Direktörü Yasin Erdogan: - "Gelecek kusaklara iyi bir yasam saglayabilmek için yenilikçi çalismalarimizla fark yaratmayi hedefliyoruz"

QUA Granite, "Yilin Inovasyon ve Yapi Ürünü Markasi" ödülünü aldi Abdulselam Durdak- QUA Granite Satis Direktörü Yasin Erdogan:
- "Gelecek kusaklara iyi bir yasam saglayabilmek için yenilikçi çalismalarimizla fark yaratmayi hedefliyoruz"

ISTANBUL (AA) - Türkiye'nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, "Yilin Inovasyon ve Yapi Ürünü Markasi" ödülünün sahibi oldu.

QUA Granite açiklamasina göre, Ege Yatirim Ihracat Inovasyon Teknoloji (EGE YIIT) Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ülkesine, kente ve faaliyet gösterdigi sektöre damga vuran kurum, kurulus ve isimlerin ödüllendirildigi gecede QUA Granite, "Yilin Inovasyon ve Yapi Ürünü Markasi" unvanini aldi.

Açiklamada konuya iliskin görüslerine yer verilen QUA Granite Satis Direktörü Yasin Erdogan, "QUA Granite olarak gelecek kusaklara iyi bir yasam saglayabilmek için yenilikçi çalismalarimizla fark yaratmayi hedefliyoruz. Yaptigimiz basarili çalismalar neticesinde Türkiye'nin en köklü gazetesi olan ve Türk basinina birçok ilki kazandiran Yeni Asir'dan 'Yilin Inovasyon ve Yapi Ürünü Markasi' ödülünü almaktan gurur duyuyoruz.

Türkiye'nin en büyük teknik granit üreticisi olmanin verdigi sorumlulukla hareket etmeye devam edecegiz. Bu basarinin arkasinda özverili bir sekilde emek harcayan ve yenilikçi fikirler üreten tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.