GÜNCELLEME - Alanya Kestelspor takim midibüsünün devrilmesi sonucu 14 kisi yaralandiMustafa Kurt,Mert Cantürk- Kazada yaralanan futbolculardan ikisinin tedavisi sürüyor - Kulüp Baskani Levent Ugur: - "Insallah iki futbolcumuzun da iyi haberlerini aliriz. Büyük ve agir bir kaza. Can kaybi olmamasi mucize" KULÜP BASKANININ AÇIKLAMASI EKLENDI

GÜNCELLEME - Alanya Kestelspor takim midibüsünün devrilmesi sonucu 14 kisi yaralandiMustafa Kurt,Mert Cantürk- Kazada yaralanan futbolculardan ikisinin tedavisi sürüyor 
- Kulüp Baskani Levent Ugur:
- "Insallah iki futbolcumuzun da iyi haberlerini aliriz. Büyük ve agir bir kaza. Can kaybi olmamasi mucize"

KULÜP BASKANININ AÇIKLAMASI EKLENDI

ANTALYA (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Armoni Alanya Kestelspor'un takim midibüsünün deplasman dönüsünde devrilmesi sonucu 12 futbolcu, teknik direktör ile yardimcisi yaralandi.

Armoni Alanya Kestelspor Baskani Levent Ugur, AA muhabirine, kazanin dün oynanan Yesilyurt Ofspor müsabakasi dönüsü saat 04.20'de Alanya girisinde meydana geldigini söyledi.

Bariyerlere çarparak devrilen aracin yaklasik 100 metre sürüklendigini belirten Ugur, "Futbolcularimiz ve teknik ekipten 14 kisi, vücutlarinin degisik yerlerinden, bas, sirt, el, kol bölgelerinden yaralandi. Futbolculardan ikisinde derin kesikler var. Alanya'daki hastanelerde futbolcularimiza acil müdahaleler yapildi." dedi.

Ugur, bazi futbolcularin tedavilerinin ardindan tesise geldigini, tüm takimin moral ve psikolojisinin kötü oldugunu dile getirdi.

Yaralanan futbolculardan ikisinin tedavisinin sürdügü bilgisini veren Ugur, sunlari kaydetti:

"Futbolcumuz Emre Tosun, tedavisi için Antalya'ya sevk edildi. Bu futbolcumuzun sol elinde ciddi bir sikinti var. Ayrica vücudunun degisik bölgelerinde de yaralanmalar var ama hayati tehlikesi yok. Diger futbolcumuz Ahmet Ülük de su anda Alanya Egitim Arastirma Hastanesi'nde ameliyatta. Onun çikmasini bekliyoruz. Insallah iki futbolcumuzun da iyi haberlerini aliriz. Büyük ve agir bir kaza. Can kaybi olmamasi mucize."

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu ve Kulüpler Birliginin yani sira Fenerbahçe, Galatasaray gibi takimlarin "geçmis olsun" dileklerini ilettigini anlatan Ugur, bu kötü günde yanlarinda olan herkese tesekkür etti.

Futbolu konusacak ve düsünecek durumda olmadiklarini vurgulayan Ugur, "Insallah çocuklarimiz kurtulur. Sampiyonluk ve futbol gibi konulari çizdik, sildik. Büyüklerimiz ne karar verirse saygi duyariz." ifadelerini kullandi.