Karayollari Genel Müdürlügü, Izmir-Aydin Otoyolu'nda 3 tesis yapimi için ilana çiktiZeynep Canli

Karayollari Genel Müdürlügü, Izmir-Aydin Otoyolu'nda 3 tesis yapimi için ilana çiktiZeynep Canli

ANKARA (AA) - Ulastirma ve Altyapi Bakanligi Karayollari Genel Müdürlügü (KGM), Izmir-Aydin Otoyolu'nda 3 hizmet tesisinin projelendirilerek yapimi ve isletilmesi için sirket ön seçim ilanina çikti.

KGM'nin konuya iliskin ilani Resmi Gazete'de yayimlandi.

Buna göre, hizmete açilmis Izmir-Aydin Otoyolu üzerinde yer alan "Izmir-Aydin Otoyolu Selatin Kuzey, Selatin Güney ve Germencik Güney Tarafi D Tipi Otoyol Hizmet Tesislerinin Projelendirilmesi, Yapimi, Bakimi, Isletilmesi, Isletme Süresince Idareye Yillik Kira Ödenmesi ile Görev Süresi Sonunda Idareye Bedelsiz ve Kullanilabilir Durumda Devredilmesi Isi" için görevlendirme yapilacak.

Görevlendirmeye katilacak sirketlerin belirlenmesi amaciyla ön seçim gerçeklestirilecek. Ön seçime, özel hukuk hükümlerine tabi ve sermaye sirketi statüsüne sahip sirketler müracaat edebilecek.

Ilgi duyan sirketlerin KGM Isletmeler Dairesi Baskanligindan 27 Mart'tan itibaren 15 bin lira karsiliginda temin edecekleri ön seçim sartnamesinin ekindeki formlari doldurarak, 12 Nisan saat 17.00’ye kadar bu birime vermeleri gerekiyor.

Yapilacak ön seçim sonucu yeterli görülen ve davet mektubu gönderilen sirketler teklif belgelerini 20 bin lira karsiligi KGM Isletmeler Dairesi Baskanligindan alacak.