15 Temmuz gazisi Aslan, Etlik Sehir Hastanesinde depremzedeleri ziyaret ettiSertaç Bulur

15 Temmuz gazisi Aslan, Etlik Sehir Hastanesinde depremzedeleri ziyaret ettiSertaç Bulur

ANKARA (AA) - 15 Temmuz gazisi ve Cumhurbaskani Basdanismani Turgut Aslan, Ankara Etlik Sehir Hastanesinde tedavileri devam eden depremzedelere ziyarette bulundu.

Aslan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Emre Adigüzel tarafindan hastane girisinde karsilandi.

Bashekimlik makaminda Adigüzel'in yani sira Ankara Etlik Sehir Hastaneleri Koodinatör Bashekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer ile bir süre sohbet eden Aslan, daha sonra Kahramanmaras merkezli depremlerde enkazdan çikartilarak Ankara'ya getirilen çocuklarin tedavi gördügü klinigi ziyaret etti.

Çocuklarla tek tek sohbet eden ve saglik durumlari hakkinda bilgi alip herhangi bir talepleri olup olmadigini soran Aslan, beraberinde getirdigi kitap ve oyuncaklari çocuklara hediye etti.

Hatay'da yikilan bir binanin enkazindan yarali olarak kurtarilan 6 yasindaki Ömar Yasin'in, kendisine hediye edilen "Atatürk'le Kurtulus Savasi'nda - Baris Çocuk" kitabinin kapagindaki Atatürk fotografini öpmesi ziyaret eden heyeti duygulandirdi.

Turgut Aslan'a, ziyareti sirasinda esi Nadire Aslan, Adigüzel ve Güngörer ile hastane çalisanlari da eslik etti.