Huawei Watch Ultimate kesif siyahi, Huawei Online Magaza üzerinde ön satisa açildiHatice Senses Kurukiz

Huawei Watch Ultimate kesif siyahi, Huawei Online Magaza üzerinde ön satisa açildiHatice Senses Kurukiz

ISTANBUL (AA) - Huawei Watch Ultimate, farkli kisilikleri, hobileri ve istekleri ifade etmek ve sinirlara meydan okumak isteyen kullanicilar için tasarlandi.

Huawei açiklamasina göre, hafif, obsidyen gövdesi, takimetreye sahip tek parça nanoteknoloji seramik bir halkadan üretilen akilli saat, yükseltilmis çerçeveler ve girintili kadran, modern tasarimi nostalji duygusuyla dengeliyor.

Özel üretim kesif siyahi saat kadrani tasarimi, geleneksel pusulanin zamansiz tasarimindan ilham aliyor. Akilli giyilebilir cihaz, titanyum veya çelikten daha yüksek mukavemet, sertlik, son derece güçlü asinma ve korozyon direncine sahip olan ve su anda mevcut en sert hafif alasim olarak bilinen zirkonyum bazli sivi metal kasa ile üretildi.

Zirkonyum bazli sivi metal malzeme sogutuldugunda paslanmaz çelik ve titanyum alasimindan 4,5 kat daha güçlü. Panerai gibi üst düzey saatlerin yani sira havacilik ve uzay sanayisinde de kullanilan malzeme, isi altinda deformasyona karsi direnç göstererek üst düzey metalik parlaklik sergiliyor.

Renklendirme prosedürü dogal ve asinmaya dayanikli oldugu için son derece pürüzsüz ve parlak bir yüzey sagliyor.

Akilli saat, tamamen lamine edilmis ve asinmaya dayanikli yüksek mukavemetli safir camdan yapilmis cam kapak ile ince ancak esnek 1,5 inç LTPO amoled panele sahip. En iyi estetik görünüm için 33 hassas taslama isleminden geçen camin orta düzleminin kalinligi 2,35 milimetre.

Basarili kullanislilik genellikle kolaylikla birlikte geliyor. Geleneksel bir saatle ayni tasarima sahip olmanin yani sira Huawei Watch Ultimate akilli saat üç adet havacilik sinifi titanyum dügmeye sahip. Bunlar, her biri farkli görevler için yapilmis 3D döner taç, islev dügmesi ve kesif dügmesi.

Kullanicilar, Huawei Watch Ultimate için özel tasarlanmis 2 özel saat kadrani seçebiliyor. Çok yönlü akilli saat, üstün görünümlü saat yüzü tasarimlari ve islevsel üretkenlik merkezli saat yüzleri arasinda zahmetsizce geçis yapmayi sagliyor.

Yüksek yenileme hizina ve net görsellere sahip özel bir arka panel teknolojisi olan LTPO amoled ekran, akilli saat kullanicilarinin pil seviyelerini korurken, her zaman açik ekran (AOD) deneyiminin keyfini çikarmalarina imkan taniyor.

Huawei Watch Ultimate saatin kesif siyahi 15 bin 999 TL fiyatla Huawei Online Magaza üzerinde ön satisa açildi. Kesif siyahi modeli için sepette 500 TL indirim firsatina ek olarak 500 TL degerindeki indirim kuponu da kullanilabiliyor.

Ayrica Huawei Watch Ultimate kesif siyahina ek 2 bin 799 TL'ye 46 milimetre titanyum metal kayis satin alinabiliyor. Ön satisa özel 1.699 TL degerindeki Huawei FreeBuds5i, 1.899 TL degerindeki 12 ay uzatilmis garanti ve ücretsiz saat kadrani hediye ediliyor.