GÜNDEM / 6 Haziran 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 6 Haziran 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Anitkabir'i ziyaret edecek, Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde Kabine Toplantisi'na baskanlik edecek.

(Ankara/14.00/15.00) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- AK Parti Genel Baskanvekili ve Istanbul Milletvekili Numan Kurtulmus, TBMM Baskanligi için Meclis Genel Sekreterligine adaylik basvurusu yapacak.

(TBMM/11.00) (Fotografli-Görüntülü)


GÜNCEL

1- Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, Türkiye Diyanet Vakfi Konferans Salonu'nda vekaletle kurban organizasyonu tanitim toplantisina katilacak.

(Ankara/10.30) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 38'inci ve sezonun son hafta mücadelesi baslayacak; Demir Grup Sivasspor-Yukatel Kayserispor, VavaCars Fatih Karagümrük-Kasimpasa, Medipol Basaksehir-Trabzonspor maçlari yapilacak.

(Sivas/17.00/Istanbul/17.00/20.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 2. Tur rövansinda Orduspor 1967 ile Karaman FK karsilasacak.

(Ordu/20.00)

3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off yari final serisinde Türk Telekom ile Pinar Karsiyaka, ikinci maçta karsi karsiya gelecek.

(Ankara/20.00) (Fotografli)

4- Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvasi Fransa Açik'a devam edilecek.

(Paris) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.