SOK Marketler'den ramazan ayina özel seçeneklerAbdulselam Durdak

SOK Marketler'den ramazan ayina özel seçeneklerAbdulselam Durdak

ISTANBUL (AA) - SOK Marketler, ramazan ayina özel erzak paketi ve hediye kartlarini müsterileriyle bulusturdu.

SOK Marketler açiklamasina göre, "Ramazanin bereketini paylasmayi SOK seviyoruz" sloganiyla satisa sunulan SOK Marketler erzak paketinde, pirinç, mercimek, bulgur, makarna, ayçiçegi yagi, un, salça, çay, seker, tuz, çorba, zeytin ve pudingden olusan 13 farkli temel gida ürünü bulunuyor.

Piyale, Deren Çay, Evin gibi SOK Marketler'in bilinen ve güvenilir öz markali ürünlerinin yer aldigi paketler, SOK magazalarinin yani sira Cepte Sok'tan online olarak da satin alinabiliyor.

SOK Marketler'de ramazana özel fiziki hediye kartlari da satisa sunuldu. Dileyen müsteriler, 0850 281 68 21 numarali telefon üzerinden istedikleri miktarda bakiye yükleyebilecekleri toplu hediye karti alimi da gerçeklestirebiliyor. Yardimlarini kolaylikla dijital olarak ulastirmak isteyen müsteriler ise satin aldiklari dijital hediye alisveris kodunu diledikleri telefon numarasina iletebiliyor. Kodun iletildigi kisi, hem magazalardan hem de Cepte SOK üzerinden ilgili kodla alisveris yapabiliyor.

- "Bu özel ayda dayanismaya vesile olmaktan gururluyuz"

Açiklamada görüslerine yer verilen SOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Ugur Demirel sunlari kaydetti:

"Ramazan ayi, paylastikça bereketin arttigina inandigimiz bir ay. Bu ayda dayanismak veya sevdiklerini mutlu etmek isteyen müsterilerimiz, ramazana özel satisa sundugumuz erzak paketimiz, hediye kartlarimiz ya da dijital kodlarimiz vasitasiyla desteklerini istedikleri kisiye veya kuruma ulastirabilirler. Kisa süre önce ülke olarak çok büyük bir afet yasadik, birlik ve beraberligin önemini zorlu yoldan da olsa bir kez daha tecrübe ettik. Birliktelik duygusunun en yogun yasandigi ramazan ayinda, SOK Marketler olarak dayanismaya vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz."