Down sendromlu taraftar, gönül verdigi futbol takiminin maçlarini kaçirmiyorHalil Ibrahim Sincar- Mardin'de yasayan Mehmet Keles, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Mardin 1969 Spor'a tutkusuyla taniniyor - Kulübün asbaskani Necmettin Nas: - "Keles, kulübe bizlerden önce gelir, idmanlari takip eder. Fahri baskanimiz olmus"

Down sendromlu taraftar, gönül verdigi futbol takiminin maçlarini kaçirmiyorHalil Ibrahim Sincar- Mardin'de yasayan Mehmet Keles, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Mardin 1969 Spor'a tutkusuyla taniniyor
- Kulübün asbaskani Necmettin Nas:
- "Keles, kulübe bizlerden önce gelir, idmanlari takip eder. Fahri baskanimiz olmus"

MARDIN (AA) - HALIL IBRAHIM SINCAR - Mardin'de yasayan down sendromlu Mehmet Keles, gönül verdigi futbol takiminin maçlarini kaçirmiyor.

Merkez Artuklu ilçesinin kirsal Akinci Mahallesi'nde yasayan 42 yasindaki Mehmet Keles'in Mardin 1969 Spor'a sevgisi, küçüklügünde agabeyinin maça götürmesiyle basladi.

Su an Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden takimin maçlarini kaçirmayan 3 çocuk babasi Keles, iç sahadaki maçlari izlemek için saatler öncesinde evinden çikarak tribündeki yerini aliyor.

Takimini yalniz birakmayan Keles, Mardin 1969 Spor'un 21 Kasim Sehir Stadi'nda gerçeklestirdigi antrenmanlari da takip ediyor.


- Agabey Lokman Keles: "Futbol tutkunu biri"

Keles'in agabeyi Lokman Keles, AA muhabirine yaptigi açiklamada, kentte herkesin çok sevdigi kardesinin adeta takima askla baglandigini söyledi.

Evlerinin sehre 20 kilometre uzaklikta oldugunu, buna ragmen maçlari ve idmanlari kaçirmadigini anlatan Keles, "Kardesim fanatik taraftardir. Futbol tutkunu biri. 20 yildir takimini yalniz birakmiyor." dedi.


- Necmettin Nas: "Fahri baskanimiz"

Kulübün asbaskani ve Mardin Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskani Necmettin Nas da aileden biri olarak gördükleri Keles'in Mardin 1969 Spor'la bütünlestigini ve kulübün bir parçasi haline geldigini kaydetti.

"Keles, kulübe bizlerden önce gelir, idmanlari takip eder. Fahri baskanimiz olmus." ifadelerini kullanan Nas, Mehmet Keles'i herkesin çok sevdigini söyledi.


- Kaptan Ridvan Sönmez: "Ona çok deger veriyoruz"

Takim kaptani Ridvan Sönmez de Keles'in destegini görmekten mutlu olduklarini belirterek, "Her idmanimizda, her maçimizda her zaman yanimizda oluyor. Ona çok önem ve deger veriyoruz. Bizim için çok önemli biri." diye konustu.

Taraftarlardan Vehap Erdogan ise Mehmet Keles'in tribünlerde 20 yili askin süredir takimin yaninda oldugunu söyledi.