ASO Baskani Ardiç, TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine seçildiEnes Duran

ASO Baskani Ardiç, TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine seçildiEnes Duran

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odasi (ASO) Baskani Seyit Ardiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Olagan Genel Kurul'unda yapilan seçimde TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine seçildi.

ASO'dan yapilan açiklamaya göre, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 79. Genel Kurul'da yapilan seçimde 4 yil süreyle Rifat Hisarciklioglu yeniden TOBB Baskani oldu.?

Açiklamada görüslerine yer verilen Ardiç, is dünyasinin çati kurulusu olan TOBB'un dün gerçeklestirilen 79. Genel Kurulu'na TOBB delegeleriyle genis bir katilim sagladiklarini ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Sayin Rifat Hisarciklioglu'nun basarili çalismalarina devam edecegine olan inancim tamdir. Bende Oda'mizi temsilen TOBB Yönetim Kurulu Üyeligine seçildim. ASO olarak 16 yil sonra TOBB yönetimine girmek benim için büyük bir onurdur. ASO olarak bundan önce oldugu gibi bundan sonra da is dünyasinin güçlü sesi olmaya devam edecegiz. Sahsima bu görevi layik gören, basta TOBB Baskani'miz Hisarciklioglu olmak üzere, tüm TOBB camiasina tesekkür ederim."