Milangaz’a The Globee Awards’tan gümüs ödülDuygu Alhan

Milangaz’a The Globee Awards’tan gümüs ödülDuygu Alhan

ANKARA (AA) - Milangaz, dünyanin önde gelen is ödülleri arasinda yer alan ve bu yil 10'uncusu düzenlenen The Globee Awards’ta marka relansmaniyla 'Yilin Pazarlama Kampanyasi' (Marketing Program of the Year) kategorisinde gümüs ödülün sahibi oldu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Agustos 2020'de OYAK Grup Sirketleri bünyesine katilan Milangaz’in yeni marka yolculugu, dönüsüm ve tüketici odakli vizyonuna paralel olarak gerçeklesti.

Açiklamada, tüketici arastirmalarindan elde ettigi sonuçlar ile yeni logosunu ve kurumsal kimligini olusturan Milangaz'in daha genç, dinamik ve müsteri odakli yapisini ön plana çikaran yeni logosunda mavi rengin firmanin enerjisini ve güveni temsil ederken, yesil rengin markanin çevreci ve yenilikçi yönünü yansittigi aktarildi.

Markaya özel tasarlanan yazi fontunun Milangaz'in modern çizgisine, yazim seklinin ise dinamik enerjisine vurgu yaptigi kaydedildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Milangaz Genel Müdürü Güray Isikgüner, Milangaz’in son dönemde sergiledigi basarili tabloda OYAK Genel Müdürü Süleyman Savas Erdem'in ortaya koydugu vizyon ve stratejinin büyük etkisi oldugunu belirterek, "Milangaz olarak yenilenen yapimiz ile birlikte tüketici odakli bakis açimiz ve sektördeki en güvenilir marka olma misyonumuz dogrultusunda geçtigimiz yil kurumsal kimligimizi, logomuzu ve marka iletisimimizi yeniledik." ifadelerini kullandi.

Isikgüner, yeni yönetim anlayislariyla, süreç ve operasyon yönetimleriyle ilgili iyilestirmelere hiz vererek, sektörde referans marka olma yolunda hizla ilerlediklerinin altini çizerek, gelecek dönemde de mutlu tüketiciler ve emniyetli sektör odagi ile faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.