"LG Showcase MEA 2023" 4 yil aradan sonra gerçeklestiriliyorAbdulkadir Günyol- LG MEA Bölgesi Üst Yöneticisi (CEO) Il Hwan Lee: - "Bu etkinlik, geçmiste ziyaretçilere LG'nin gelistirdigi en yenilikçi teknolojiyi ilk elden sunarak onlara 'Ilk, Essiz ve Yeni' deneyimler yasatmasiyla ün kazanmisti ve bu yilki etkinlik su ana kadar gerçeklesen etkinliklerden çok daha iyi"

"LG Showcase MEA 2023" 4 yil aradan sonra gerçeklestiriliyorAbdulkadir Günyol- LG MEA Bölgesi Üst Yöneticisi (CEO) Il Hwan Lee:
- "Bu etkinlik, geçmiste ziyaretçilere LG'nin gelistirdigi en yenilikçi teknolojiyi ilk elden sunarak onlara 'Ilk, Essiz ve Yeni' deneyimler yasatmasiyla ün kazanmisti ve bu yilki etkinlik su ana kadar gerçeklesen etkinliklerden çok daha iyi"

ISTANBUL (AA) - "LG Showcase MEA 2023"te, 4 yil aradan sonra en yeni LG ürünleri tanitiliyor.

LG'den yapilan açiklamaya göre, LG Showcase MEA 2023, LG Electronics'in yeni ürünlerini tanitmak üzere 4 yil sonra ilk kez kapilarini açti.

Birlesik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentindeki Habtoor City'de düzenlenen ve yarin sona erecek etkinlikte 400'den fazla konuk, bölgede kullanima sunulacak en son yenilikleri görme firsati buldu.

2019'dan bu yana ilk kez düzenlenen LG Showcase, simdiye kadarki en büyük katilimci grubunu bir araya getirdi ve bir marka olarak LG'ye ve yeni ürün yelpazesine duyulan güveni ve beklentiyi gözler önüne serdi. Etkinlik, tüketicilerin genel deneyimini bir üst noktaya çikaran yenilikçi ürünleri pazara sunmayi amaçlayan sirketin "Life's Good" felsefesini bir kez daha öne çikardi.

Açiklamada görüslerine yer verilen LG MEA Bölgesi Üst Yöneticisi (CEO) Il Hwan Lee, "LG Showcase MEA'nin salgin sonrasi dönemde Dubai'de yeniden düzenlenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik geçmiste ziyaretçilere LG'nin gelistirdigi en yenilikçi teknolojiyi ilk elden sunarak onlara 'Ilk, Essiz ve Yeni' deneyimler yasatmasiyla ün kazanmisti ve bu yilki etkinlik su ana kadar gerçeklesen etkinliklerden çok daha iyi. Sektörün son birkaç yildir karsilastigi zorluklara ragmen bugün bu kadar çok davetlimizi ve is ortagimizi etkinlikte görmek harika." ifadelerini kullandi.

LG Türkiye Baskani Dustin Lee ise sunlari kaydetti:

"LG'deki herkes LG Showcase 2023 MEA'nin gerçeklesmesi için heyecan duyuyor. Ziyaretçilerin kullanmasi ve deneyimlemesi için sergilenen bir dizi inovatif yeni ürünümüz ve cihazimiz var. Yaklasik 400 konugun katilacagi kesinlesen etkinligimizde, ziyaretçilerden LG'nin önümüzdeki yillarda teknolojinin gelecegini nasil gördügüne dair yogun bir ilgi bekliyoruz. Bu etkinlik ayni zamanda LG'nin yerel ortaklariyla is iliskilerini daha da gelistirmesi için harika bir firsat. Sirket olarak, yerel müsterilerimizin ve ortaklarimizin ihtiyaçlarini karsilamanin yani sira 'Life's Good' ile temsil ettigimiz degerleri paylasarak onlari desteklemeye kararliyiz."

Ziyaretçiler, LG SIGNATURE ikinci nesil serisi, 10. yil dönümü sürümleri de dahil olmak üzere Kablosuz OLED TV'ler ve MoodUP özellikli buzdolabi gibi LG'nin en yeni üst düzey premium ürünlerini deneyimleme firsati buldu. Ayrica sirket, QNED TV, Vivace çamasir makinesi ve DualCool klima gibi stratejik ürünlerini de sergiledi.

Konuklar ayrica LG'nin bulasik makineleri, kurutucular, ses sistemleri, oyun monitörleri, PC'ler, elektrikli süpürgeler, sekillendiriciler ve daha fazlasini içeren yeni gelismekte olan ürün yelpazesini de deneyimledi. Bu yil öne çikan özellikler arasinda yasam tarzi TV'ler ve WashTower ile "Ilk, Benzersiz ve Yeni" deneyimler yer aliyor. Özellikle LG'nin pazardaki varligini ve konumunu daha da güçlendiren LG'nin ankastre ev aletleri ürün yelpazesine odaklaniliyor.