Excalibur monitörler, hem profesyonellere hem de oyunculara hitap ediyorGökhan Yildiz- Casper, çok yakinda gelecek 240 Hz yenileme hizina sahip Excalibur 31.5” modeliyle monitör ailesini gelistirmeye devam ediyor

Excalibur monitörler, hem profesyonellere hem de oyunculara hitap ediyorGökhan Yildiz- Casper, çok yakinda gelecek 240 Hz yenileme hizina sahip Excalibur 31.5” modeliyle monitör ailesini gelistirmeye devam ediyor

ISTANBUL (AA) - Casper, güçlü donanimlari trend tasarimlarla bulusturdugu Excalibur 23.8”, Excalibur 27” ve çok yakinda seriyi tamamlayacak Excalibur 31.5” monitörlerle hem profesyonellerin hem de oyun tutkunlarinin ihtiyaçlarini ayni anda karsiliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, tasarim dünyasinin profesyonelleri ve usta oyuncularin beklentilerini karsilayacak tüm ihtiyaçlar, Excalibur monitörlerde kullanicilarla bulusuyor.

Excalibur 23.8” ile Excalibur 27” monitörler, 200 Hz ekran yenileme hiziyla farkini ortaya koyarken kullanicilarin da tüm detaylara hükmetmesini sagliyor.

Casper, çok yakinda gelecek 240 Hz yenileme hizina sahip Excalibur 31.5” modeliyle monitör ailesini gelistirmeye devam ediyor.

Kavisli ekran tasarimlari sayesinde oyuncularin ya da tasarimcilarin odaklanmasini kolaylastiran Excalibur monitörler, üstün özellikleri sayesinde kullanicilarinin her zaman bir adim önde olmasini sagliyor.

- Excalibur monitörler

Üstün ekran yenileme hizi ve tepki süresi, yapilan her ise yüzde 100 entegre olacak sekilde akici ve hizli hareket imkani saglayan Excalibur monitörler, en zorlu oyunlarda bile kullanicilarin hep bir adim önde olmasini sagliyor. 200 ve 240 Hz ekran yenileme hizi ve 1 ms ekran yenileme süresiyle birlikte rakiplerinden farkini ve her kosulda üst düzey ekran deneyimini kullanicilarina sunuyor.

Kavisli ekran, 1500 mm yariçapa sahip egim ile tasarlanan Excalibur monitörlerle oyun ve profesyonel islerin tamaminda gerçek üstü bir deneyim elde edilebiliyor. Göz seklinden ilham alinarak sagliga en uygun sekilde tasarlanan Excalibur monitörlerle göz sekline uyum sagladigi için çok daha uzun kullanimlar yapilabiliyor.

Ekran teknolojileri, Excalibur monitörlerde bulunan AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC teknolojileri sayesinde görüntülerde yirtilma, takilma veya komut gecikmesi olmadan deneyim saglaniyor.

Zengin baglanti portlari, bir monitörün sahip olmasi gereken en önemli baglantilardan olan HDMI ve Display portu (DP) ile kaliteli baglantilar gerçeklestirmek Excalibur monitörlerle mümkün.

Canli renklerin en net hali, 16.7 milyonluk genis renk skalasi, 3000:1 kontrast orani, 300 NIT parlaklik oranlariyla birlikte Excalibur monitörlerle en üstün hiza en canli renklerle ulasilabiliyor.

Excalibur monitörler, kullandigi HDR 10 teknolojisi sayesinde görüntüye kazandirdigi derinlik etkisi ve binlerce renk tonu arasindan gerçege en yakinini sunmasiyla kullanicilarina en basarili renk deneyimini yasatiyor.

Modern hatlarin essiz uyumu, kalin çerçeveli ve kalin gövdeli ekranlara kiyasla 3 kenari çerçevesiz ultra ince tasarim ile üretilen Excalibur monitörler, genis görüntüleme alani ve modern tasarimi essiz bir uyum içinde sunuyor.