ING Mobil, yepyeni tasarimi ve kullanici dostu arayüzüyle yenilendiUgur Aslanhan- ING Mobil'in hayati kolaylastiran yeni özellikleriyle kullanicilar, uygulama üzerinden para transferi, IBAN kopyalama ve fatura ödemeleri gibi birçok islemi artik tek tikla ve kolayca yapabiliyor

ING Mobil, yepyeni tasarimi ve kullanici dostu arayüzüyle yenilendiUgur Aslanhan- ING Mobil'in hayati kolaylastiran yeni özellikleriyle kullanicilar, uygulama üzerinden para transferi, IBAN kopyalama ve fatura ödemeleri gibi birçok islemi artik tek tikla ve kolayca yapabiliyor

ISTANBUL (AA) - ING Türkiye, müsterilerinin ihtiyaçlarini yakindan takip ederek daha kolay ve zahmetsiz bir bankacilik deneyimi sunmak için mobil uygulamasi ING Mobil'i yeniledi.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, yenilenen ING Mobil uygulamasi, yepyeni tasarimi ve kullanici dostu arayüzüyle dikkat çekerken, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacilik deneyimi sunuyor.

ING müsterileri, uygulamanin yeni tasarimi ve özellikleri ile günlük bankacilik islemlerini artik daha kolay ve hizli bir sekilde gerçeklestirebiliyor, islemleri tek tusla halledebiliyorlar. ING'liler, aradiklarini akilli bankacilik robotu INGo'ya sorarak kolayca bulabiliyor ya da islemlerini farkli bir sayfaya yönlendirilmeden INGo ile yazisarak uçtan uca gerçeklestirebiliyor.

ING Mobil yeni tasarimiyla daha hizli, kolay ve zahmetsiz bir deneyim sunuyor. ING müsterileri, önyüzdeki degisimle birlikte uçtan uca farkli bir mobil bankacilik deneyimliyor. Bu kapsamda kullanicilar tek tikla islemlerine, kampanyalarina ve ürünlerine erisebiliyor, varlik ve borçlarini kapsayan finansal durumlarini grafikler ile kolayca gözden geçirebiliyor, ayni sayfada ürün ve islemlerini görüntüleyebiliyor.

ING Mobil'in kullanicilarinin hayatini kolaylastiracak yenilikleri arasinda su özellikler dikkat çekiyor:

"Kullanicilar son harcamalarini ING Mobil'e girdigi anda görüntüleyebiliyor, dileyenler ise tek tusla tüm finansa hareketlerini inceleyebiliyor. En sik kullandigi hesap ve kartlari seçip, özet ekranindan detaylari aninda görüntüleyebiliyor. Varlik ve borçlarini grafik olarak görüntüleyerek finansal durumlarini aninda degerlendirebiliyor. Fatura ödemelerini, özet ekranina eklenen hizli butonlar ile yapabiliyor. Para transferlerini, uçtan uca yenilenen ekranlarla daha kolay yapabiliyor, transfer yapacaklari hesaba ait IBAN bilgisini kameradan okutarak islemlerini gerçeklestirebiliyor."

- "Müsterilerimiz daha hizli, güvenilir ve kisisellestirilmis bir deneyim yasayabiliyor"

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan ING Türkiye Bireysel Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ozan Kirmizi, dijital dünyada müsteri deneyiminin daha da önem kazandigini belirterek, müsterilerin bankaciliga daha az, hayata daha çok zaman ayirmalarini istediklerini bildirdi.

Bunun için zahmetsiz bankacilik anlayisiyla dijital kanallara yatirim yaptiklarini ve hayatin içinde çözümlerle müsterilerin hayatlarini kolaylastirdiklarini anlatan Kirmizi, su ifadeleri kullandi:

"Kisisellestirilmis, kolay, ihtiyaca ve amaca uygun tasarlanmis ve aninda müsterilerimizin yaninda olan hizmetlerimizle fark yaratmayi hedefliyoruz. Dijital liderlik hedefiyle ilerleyen bir kurum olarak, mobil bankacilik stratejik önceliklerimiz arasinda yer aliyor. Bugün mobil bankacilik uygulamamiz içerisinde, bir subenin verebilecegi neredeyse tüm hizmetleri verebiliyoruz. Sundugumuz hizmetlerin çesitliligi kadar, müsteri deneyimi de bizim için önemli. Bu kapsamda, geçen sene hayata geçirdigimiz dijital dönüsüm projemizin önemli bir parçasi olarak ING Mobil'i yenileyerek müsterilerimizin hayatlarini daha da kolaylastirmayi amaçladik."

Kirmizi, yeni ING Mobil ile müsterilerin uçtan uca daha hizli, daha güvenilir ve daha kisisellestirilmis bir deneyim yasayabildigini kaydederek, onlarin hayatlarini daha da kolaylastirmak için inovatif çözümler gelistirmeye devam edeceklerini bildirdi.