Zorlu Enerji, Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'nde 5'inci kez ödül aldiGökçe Topbas

Zorlu Enerji, Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'nde 5'inci kez ödül aldiGökçe Topbas

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, 8. A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards "Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri"nde 5'inci kez ödüle layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Zorlu Enerji, "Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri"nde sektörünün birincisi olarak "Diamond" ödülüne layik görüldü.

Sirket, böylelikle "Enerji" kategorisinde 5'inci kez üst üste müsteri memnuniyetini en iyi saglayan firma oldu.

Açiklamalarda görüslerine yer verilen Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü Inanç Salman, sirketin abonelerine dokundugu her alanda en iyi müsteri deneyimi yasattigini belirterek, "Etik, uyum ve seffaflik temelleri üzerine kurgulanmis sürdürülebilir ve pozitif katki saglayan bir büyüme modeli izliyoruz. Parçasi oldugumuz dünya ve toplumla uyumlu operasyonlar yürütmek en önemli önceliklerimiz arasinda yer aliyor." ifadelerini kullandi.

Salman, Sikayetvar tarafindan uygulanan yillik 1,5 milyonun üzerinde anket baz alinarak hazirlanan "Müsteri Deneyim Endeksi" arastirmasi sonuçlarina göre belirlenen A.C.E. Awards'ta üst üste elde edilen basarida deger odakli yaklasimlarinin katkisinin büyük oldugunu ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Müsterilerimize temas ettigimiz her kanalda bütünlesik bir deneyim yasatiyoruz. Öncelikli hedefimiz, abonelerimizin hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanmalari. Bu hedefimiz dogrultusunda teknolojiyi en iyi sekilde kullanarak hizli ve müsteri odakli hizmet sunma ilkemiz dogrultusunda dijitallesen süreçler üzerinde yogunlasiyoruz. Dijital Abonelik Hizmetleri projemizle Zorlu Enerji'den perakende elektrik hizmeti alan tüketiciler için tüm islem kanallarindan mesafeli abonelik islemlerinin (müsteri hizmet merkezleri, e-devlet, mobil uygulama, online islemler, çagri merkezi) kolayca gerçeklestirilmesini sagliyoruz. 2023 yilinda elektrik abonelik islemlerinin yüzde 95'ini dijital kanallar araciligiyla gerçeklestirmeyi hedefliyoruz. A.C.E Awards'ta 5 kez üst üste ödüllendirmemize dijitallesme ve teknoloji alaninda yaptigimiz bu yatirimlarin büyük katkisi oldu. Bu kiymetli ödülleri almamizda emegi geçen bütün ekip arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Gelecegin enerji sirketi olma vizyonumuz dogrultusunda her zaman oldugu deger odakli yaklasimimiz odaginda ulusal ve uluslararasi düzeyde takdir gören basarili çalismalara imza atmaya devam edecegiz."