Radisson ve PPHE Otel Grubu, art'otel markasini büyütme çalismalarina hiz verdiEmirhan Yilmaz- Radisson Otel Grubu Baskani Federico J. Gonzalez:- "Mevcut otel portföyünün ve yapimi devam eden otellerin gücünün farkinda olarak seçkin yasam tarzi art'otel markasini portföyümüze eklemekten dolayi heyecan duyuyoruz"

Radisson ve PPHE Otel Grubu, art'otel markasini büyütme çalismalarina hiz verdiEmirhan Yilmaz- Radisson Otel Grubu Baskani Federico J. Gonzalez:- "Mevcut otel portföyünün ve yapimi devam eden otellerin gücünün farkinda olarak seçkin yasam tarzi art'otel markasini portföyümüze eklemekten dolayi heyecan duyuyoruz"

ISTANBUL (AA) - Radisson Otel Grubu, oteller portföyüne art'otel markasini ekledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Radisson ve PPHE otel gruplari, art'otel markasinin büyümesine hiz vermek amaciyla PPHE'nin simge haline gelmis otelleri ve yapimi devam eden tesisleri ile Radisson Otel Grubu'nun güçlü teknoloji ve dagitim platformlarini, ödül programlarini, ölçeklendirme ve büyüme hedeflerini bir araya getiriyor.

Bu kapsamda Radisson Otel Grubu, tek çati altindaki her biri birbirinden farkli marka sayisini 10'a çikardi. Grup ayrica, marka yelpazesi genelinde sundugu, seyahatseverlerin kendilerini yerel sanat ve tasarim topluluklarinin bir parçasi gibi hissetmelerini saglayan otantik ve ilgi çekici kültürel deneyimlerle ilham veriyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen PPHE Otel Grubu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Boris Ivesha, su degerlendirmeyi yapti:

"Londra Hoxton, Roma ve Zagreb'deki art'otel projelerimiz ve art'otel London Battersea Power Station'in kisa süre önceki açilisi hem misafirler hem de otel sahipleri için seçkin bir yasam tarzi markasi olarak cezbedici bir platform sagliyor. Özenle tasarlanmis simgesel otelleri merkezine alan art'otel markasi altindaki otellerin her biri bir sanatçinin imzasini tasiyor ve özel sergilere, etkinliklere ve lansmanlara odaklanmanin yani sira mükemmel hizmeti ve popüler restoran ve barlari birlikte sunuyor. Radisson Otel Grubu ile 20 yillik ortakligimizi temel alarak art'otel'i büyütmeyi hedefledigimiz pazarlarda teknoloji platformlarina, güçlü ödül programlarina ve gelistirme uzmanligina erismemizi saglayacak bir is birligine gitmekten dolayi heyecanliyiz."

Radisson Otel Grubu Baskani Federico J. Gonzalez de tüm tekliflerinin belli bir ölçüde yasam tarzi unsurlari içerdigini belirterek, "Mevcut otel portföyünün ve yapimi devam eden otellerin gücünün farkinda olarak seçkin yasam tarzi art'otel markasini portföyümüze eklemekten dolayi heyecan duyuyoruz. Güçlü dagitim ve destek altyapimizdan yararlanarak markanin potansiyelini açiga çikarmayi ve markayi dünyanin en üst düzey pazarlarinda büyütmeyi amaçliyoruz. Bununla ilgili olarak otel sahiplerimize ve konuklarimiza sundugumuz firsat ve olanaklari artirmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandi.

- Radisson Otel Grubu seyahatseverlere farkli alternatifler sunuyor

Hotels.com verilerine dayali olarak yapilan son arastirmalar, yasam tarzi konseptinin sadece lüks segmentle sinirli olmadigini gösteriyor.

Seyahatseverler otel ararken lüks alternatiflere göz atiyor olsa da deneyimlerinden ve deneyimsel seyahat tecrübelerinden yola çikarak rezervasyon sirasinda uygun fiyatli alternatiflere yöneliyor.

Radisson Otel Grubu ile gezginler lüks yasam tarzi markasi Radisson Collection, seçkin üst kalite yasam tarzi segmentinde art'otel, üst kalite yasam tarzi segmentinde Radisson RED ve orta ölçekli kentsel tasarim segmentinde prizeotel ile yasam tarzi markalarini deneyimliyor.

Radisson Otel Grubu'nun sundugu alternatiflere göre, Radisson Collection, sanatçilarla is birlikleri yoluyla sanati odagina alan ve etkileyici lokasyonlarda bulunan simgesel otellerden olusan lüks bir yasam tarzi sunuyor.

Tüm Radisson Collection otelleri bulundugu lokasyonu yansitan ve çagdas yasamin bir örnegini sunan özgün bir karaktere ve özel bir tasarima sahip ve yemek, fitness, saglikli yasam ve sürdürülebilirlik alanlarinda sira disi deneyimler sunuyor.

Son dönemde Milano, Vilnius, Bilbao, Riyad ve Pula'da açilisi yapilan simgesel otellerle birlikte Radisson Collection markasi altinda hizmet veren ve yapimi devam eden 50'den fazla otel bulunuyor.

Art'otel ise her biri farkli bir sanatçidan ilham alan, en ilginç sehirlerin en yaratici bölgelerinde kültürel, gastronomik ve sosyal bir merkez olusturan misafirperver ve yardimsever ekip üyeleri ile hizmet veriyor.

Verilen bilgiye göre, Radisson RED, geleneksel otel hizmetlerine eglenceli bir dokunusu temsil eden (üst kalite) lüks bir otel markasi. Konuklarin ihtiyaçlarina göre tasarlanan Radisson RED otelleri, misafirlere hiçbir zahmete girmeden hem is seyahatleri hem de tatil yapmalari için sayisiz firsat sunuyor.???????

Radisson RED portföyü, Phuket, Liverpool, Madrid, Gdansk, Oslo, Huddersfield ve Belgrad'da yeni açilan ve anlasma imzalanan otellerle birlikte, su anda hizmet veren ve yapimi devam eden 70 otelden olusuyor.

prizeotel, orta ölçekli bir yasam tarzi oteli markasi. Su anda hizmet veren ve yapimi devam eden yaklasik 20 otelden olusan prizeotel markasi, bes yil içinde basta Ingiltere ve Irlanda olmak üzere seçili Avrupa ülkelerindeki varligini genisletmeyi amaçliyor. Marka portföyüne son eklenen sehirler arasinda Bonn, Viyana, Münster, Osnabrück ve Dublin yer aliyor.