Valilik açıklama yaptı: İzmir’deki patlama sesinin sebebi belli oldu

İzmir’de bazı ilçelerden patlama sesi duyulduğu ihbarları üzerine İzmir Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik, duyulan patlama sesinin Urla’daki askeri bölgede miadı dolan mühimmatların kontrollü olarak patlatılmasından kaynaklandığını açıkladı.İzmir’de duyulan patlama sesine ilişkin İzmir Valiliği’nden açıklama geldi. Valilik Urla'daki askeri bölgede miadı dolan mühimmatların kontrollü olarak patlatıldığı açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında farklı ilçelerden patlama seslerinin duyulduğuna dair bilgilerin paylaşıldığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Urla ilçemiz sınırları içerisindeki askeri alanda gerekli tedbirler alınarak, miadı dolmuş mühimmatlar rutin olarak ve kontrollü şekilde imha edilmektedir. Söz konusu patlama sesleri, imha çalışmasından kaynaklanmakta olup imha süreci 10 gün kadar devam edecektir.”

Valilik açıklama yaptı: İzmir’deki patlama sesinin sebebi belli oldu
Valilik açıklama yaptı: İzmir’deki patlama sesinin sebebi belli oldu

İzmir’de bazı ilçelerden patlama sesi duyulduğu ihbarları üzerine İzmir Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik, duyulan patlama sesinin Urla’daki askeri bölgede miadı dolan mühimmatların kontrollü olarak patlatılmasından kaynaklandığını açıkladı.

İzmir’de duyulan patlama sesine ilişkin İzmir Valiliği’nden açıklama geldi. Valilik Urla'daki askeri bölgede miadı dolan mühimmatların kontrollü olarak patlatıldığı açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında farklı ilçelerden patlama seslerinin duyulduğuna dair bilgilerin paylaşıldığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Urla ilçemiz sınırları içerisindeki askeri alanda gerekli tedbirler alınarak, miadı dolmuş mühimmatlar rutin olarak ve kontrollü şekilde imha edilmektedir. Söz konusu patlama sesleri, imha çalışmasından kaynaklanmakta olup imha süreci 10 gün kadar devam edecektir.”