Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde galibiyet pesindeMurat Kaya- Basantrenör Dimitris Itoudis: "Takim olarak bu sezonun en iyi maçlarindan birini oynayabilmek için motive, kararli ve istekliyiz." - Oyuncu Carsen Edwards: "Bu karsilasmada odak noktamiz mümkün olan en sert sekilde oynamak olacak."

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde galibiyet pesindeMurat Kaya- Basantrenör Dimitris Itoudis:
"Takim olarak bu sezonun en iyi maçlarindan birini oynayabilmek için motive, kararli ve istekliyiz."
- Oyuncu Carsen Edwards:
"Bu karsilasmada odak noktamiz mümkün olan en sert sekilde oynamak olacak."

ISTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi 33. hafta maçinda yarin Anadolu Efes ile karsi karsiya gelecek Fenerbahçe Beko'nun basantrenörü Dimitris Itoudis, sezonun en iyi maçlarindan birini oynayabilmek için motive olduklarini belirtti.

Sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamalarda, Basantrenör Dimitris Itoudis ve Amerikali oyuncu Carsen Edwards'in THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes maçina iliskin görüslerine yer verildi.

Basantrenör Itoudis, maçin önemine dikkati çekerek, "Her iki takim için de çok önemli bir mücadele olacak. Salonumuzun tamamen dolu olmasini ve taraftarlarimizin oyuncularimiza destek vermelerini bekliyoruz. Takim olarak bu sezonun en iyi maçlarindan birini oynayabilmek için motive, kararli ve istekliyiz." degerlendirmesinde bulundu.

ABD'li oyuncu Carsen Edwards ise açiklamada, "Kesinlikle iyi bir maç çikarmaliyiz ve savunmaya odaklanmaliyiz. Rakibimiz çok iyi bir takim. Özellikle dis atislarda çok etkililer. Onlari savunmamizla durdurabilmemiz gerekiyor. Bu karsilasmada odak noktamiz mümkün olan en sert sekilde oynamak olacak." ifadelerini kullandi.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off'a kalma yarisinda takimlarin kritik bir sürece girdigi 33. haftada yarin saat 20.45'de, Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda karsi karsiya gelecek.