Ahmet Agaoglu, baskanliga aday olmayacagini açikladi:Selçuk Kiliç- "Üzülerek ifade etmek isterim ki gerçeklesecek olan olaganüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün degil"

Ahmet Agaoglu, baskanliga aday olmayacagini açikladi:Selçuk Kiliç- "Üzülerek ifade etmek isterim ki gerçeklesecek olan olaganüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün degil"

TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Eski Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, ay sonunda yapilacak olaganüstü genel kurulda baskanliga aday olmayacagini açikladi.

Kulüp baskanligi görevinden istifa eden Agaoglu, AA muhabirine, ay sonunda yapilacak olaganüstü genel kurulda aday olup olmayacagina iliskin açiklamalarda bulundu.

Açiklamalarinda bordo-mavili camiaya seslenen Agaoglu, "Yapmis oldugunuz çagrilara ve vermis oldugunuz destege bir kez daha çok tesekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçeklesecek olan olaganüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün degil." dedi.

"Degerli Trabzonsporlular, geçtigimiz günlerde Trabzonspor yönetim kurulunun olaganüstü seçim karari aldigini ve bu karardan sonra baskanlik görevinden ayrildigimi kamuoyuyla paylasmistim." diyen Agaoglu, "Görevime devam etme noktasinda gerek telefonla arayarak, gerekse de sosyal medyadan destek veren herkese sükranlarimi sunuyorum. Görev yaptigim bes sene boyunca büyük basarilarin altina hep birlikte imza attik. Kazanmis oldugumuz dört kupada da her zaman söyledigim gibi, en büyük pay sahibi sizlersiniz. Camiamiza yasatmis oldugunuz bu büyük mutluluk için bir kez daha siz büyük Trabzonspor taraftarlarina sükranlarimi arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Taraftarlara, yeniden aday olmasi için yaptiklari çagriya tesekkür eden Agaoglu, "Vermis oldugunuz destege bir kez daha çok tesekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçeklesecek olan olaganüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün degil. Bu kararimi anlayisla karsilayacaginiz düsüncesiyle hepinize bir kez daha yürekten tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum. Görev sürem boyunca vermis oldugunuz destegi ömrümün sonuna kadar unutmayacagim, Allah hepinizden razi olsun, hakkinizi helal edin." degerlendirmesinde bulundu.