CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardimlari artirma çagrisiMerve Yildizalp

CHP'den partili belediyelere ramazanda sosyal yardimlari artirma çagrisiMerve Yildizalp

ANKARA (AA) - CHP, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardimlarin ramazanda artirilmasi için partili belediyelere yazi gönderdi.

Partiden yapilan açiklamaya göre, CHP Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun tarafindan CHP'li tüm belediye baskanlarina ramazanda yürütülecek faaliyetlere iliskin yazi gönderildi.

Ramazanin 6 Subat'ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremlerin acisi içinde ve "siyasi iktidar eliyle yaratilan agir ekonomik krizin" devam ettigi bir ortamda idrak edildigi belirtilen yazida, belediye baskanlarina ramazan ayi boyunca önemli görevler düstügü kaydedildi.

Yazida, "Bu kapsamda, Cumhurbaskani adayimiz, Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nun çagrisiyla, belediyelerimizin ihtiyaç sahiplerini hayat pahaliligina karsi desteklemeleri ve ramazan ayini huzur içinde geçirmelerine yardimci olmalari büyük önem arz etmektedir." ifadesi kullanildi.

CHP'li belediyelerin, devam eden sosyal yardimlarina iftar/sahur desteklerini de ilave etmeleri, bunun yaninda ramazan ayi için ihtiyaçlara uygun sosyal politikalar belirlemelerinin yerinde olacagi kaydedilen yazida, özellikle deprem bölgelerindeki vatandaslar için sunulacak desteklerin, yakinlarini ve maddi imkanlarini kaybeden vatandaslarin bir nebze de olsa rahat nefes almalarini saglayacagi bildirildi.

Yazida, "Siyasi iktidarin kötü yönetimi nedeniyle agir magduriyetler yasayan insanlarimizin yaninda durmak, milletimize karsi sorumlulugumuzdur. Bu vesile ile tüm imkansizliklara ve tüm baskilara ragmen hizmetlerine devam eden siz degerli belediye baskanlarimizi bir kez daha kutluyor, her birinize sükranlarimi sunuyorum. Mübarek ramazan ayinizi tebrik ediyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum." ifadesine yer verildi.???????