Adalet Bakani Bozdag, AK Parti Birecik Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisinda konustu:Kemal Karadag- "(Kizim, oglum, daga zorla götürüldü mü, yoksa kanina girip kandirildi mi?) diye analarin, babalarin, dedelerin, ninelerin endiselendigi bir Türkiye'den bugünkü huzur ortami olan bir Türkiye'ye geldik" - "Türkiye'nin dört bir yaninda her gün kepenk kapattirilan, esnafimiza, insanimiza maddi ve manevi zarar verilen dönemlerin hepsi tarih oldu"

Adalet Bakani Bozdag, AK Parti Birecik Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisinda konustu:Kemal Karadag- "(Kizim, oglum, daga zorla götürüldü mü, yoksa kanina girip kandirildi mi?) diye analarin, babalarin, dedelerin, ninelerin endiselendigi bir Türkiye'den bugünkü huzur ortami olan bir Türkiye'ye geldik"
- "Türkiye'nin dört bir yaninda her gün kepenk kapattirilan, esnafimiza, insanimiza maddi ve manevi zarar verilen dönemlerin hepsi tarih oldu"

SANLIURFA (AA) - Adalet Bakani Bekir Bozdag, yillar boyunca ailelerin, çocuklarinin zorla daga götürüldügü, kandirildigi endisesi tasidigi Türkiye'den, huzur ortaminin yasandigi Türkiye'ye gelindigini söyledi.

Sanliurfa'dan AK Parti milletvekili adayi gösterilen Bozdag, Birecik Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisini yapti.

Bozdag, 14 Mayis'taki seçimlerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in yeniden cumhurbaskani seçilecegini belirtti.

Sanliurfa'nin medeniyetlerin ve hazinelerin bulustugu yer oldugunu ifade eden Bozdag, kente hizmet için çalisacagini ve kosturacagini söyledi.

Hak ve adalet üzerine yollarina devam edeceklerini vurgulayan Bozdag, Türkiye'nin istikrarini, istikametini, huzurunu milletin sagladigini dile getirdi.

Son 20 yilda Cumhurbaskani Erdogan'i herkese ve her seye ragmen iktidara getirenin, iktidarda tutanin millet oldugunu kaydeden Bozdag, Türkiye'nin istikametini de milletin çizdigine isaret etti.

Bozdag, gücü milletten aldiklarini, sirtlarini terör örgütlerine degil millete dayadiklarini, Gezi olaylarinda, 17-25 Aralik sürecinde, darbe girisimine karsi milletle yürüdüklerini ve ihanet sebekelerine karsi mücadele ettiklerini belirtti.

- "Istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür"

Her seçimde yedi düvele karsi milletle mücadele edip muvaffak olduklarini kaydeden Bozdag, "Terör örgütlerinin elebasilari teker teker açiklama yapiyorlar, 'Kiliçdaroglu'nu destekliyoruz' diye. Bir yandan terör örgütlerinin destekledigi Kiliçdaroglu var, diger yanda Türkiye'yi de dünyayi da terör örgütlerine dar eden Erdogan var. Kimi seçecegiz? Karar sizin." dedi.

Seçimlerde Türkiye'nin istikametini yine milletin belirleyeceginin altini çizen Bozdag, söyle devam etti:

"Analar yillar yili okula giden oglunun, kizinin aksam eve gelip gelmeyecegi endisesini tasidi. 'Kizim, oglum, daga zorla götürüldü mü, yoksa kanina girip kandirildi mi?' diye analarin, babalarin, dedelerin, ninelerin endiselendigi bir Türkiye'den bugünkü huzur ortami olan bir Türkiye'ye geldik. Türkiye'nin dört bir yaninda her gün kepenk kapattirilan, esnafimiza, insanimiza maddi ve manevi zarar verilen dönemlerin hepsi tarih oldu. Huzur, baris, güvenlik her yerde, dagda da ovada da merada da. Hayvanlarin dahi daglarda gezemedigi yerlerde simdi halaylar çekiliyor, dügünler yapiliyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür."

Yeni dönemde Türkiye'yi daha ileri tasiyacaklarini dile getiren Bozdag, milletten istikamet aldiklarini, bu istikamet üzerine yollarina devam edeceklerini aktardi.