Türsiad teknoloji devi Casper’ı ziyaret etti

Tüm Üretken Sanayici ve İş Admaları Derneği Türsiad, teknoloji devi Casper’ı İstanbul Ümraniye’de yer alan Casper Plaza’da ziyaret etti. Türsiad Genel Başkan’ı Mustafa Turhan, Casper firma sahibi Sayın Yalçın Yıldız’a dernek adına hediyelerini takdim ettiler.

Türsiad teknoloji devi Casper’ı ziyaret etti

Tüm Üretken Sanayici ve İş Admaları Derneği Türsiad, teknoloji devi Casper’ı İstanbul Ümraniye’de yer alan Casper Plaza’da ziyaret etti. Fabrika gezisi ve ikili iş görüşmelerinin yapıldığı gezide, firma yetkilileri “Anadolu sermayesi ve iş gücünün önemli bir noktaya eriştiği özellikle Konya iş dünyasının kendileri tarafından yakından takip edildiğini” dile getirdiler.

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve işletilen Casper, çoğu yüksek teknoloji üründe yerli üretimde bulunarak stratejik bir görev ifa ediyor. 

Casper İç Anadolu bölgesi yetkili servisi Başak Bilgisayar firma sahibi Hurşit Başak, “Global markamız Casper ile Konya sanayicisi ve iş dünyasını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, ilişkilerimiz güçlü iş birliklerimizi geliştirerek devam edecek” dedi.

Türsiad Genel Başkan’ı Mustafa Turhan, Casper firma sahibi Sayın Yalçın Yıldız’a dernek adına hediyelerini takdim ettiler.