AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, cami açilisinda konustu:Esma Küçüksahin- "Allah kötüleri bu ülkenin basindan uzak etsin diye dua ediyorum. Kandil'den seslenen katilleri Allah basarili etmesin diye dua ediyorum"

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, cami açilisinda konustu:Esma Küçüksahin- "Allah kötüleri bu ülkenin basindan uzak etsin diye dua ediyorum. Kandil'den seslenen katilleri Allah basarili etmesin diye dua ediyorum"

KAYSERI (AA) - AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, "Allah kötüleri bu ülkenin basindan uzak etsin diye dua ediyorum. Kandil'den seslenen katilleri Allah basarili etmesin diye dua ediyorum." dedi.

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi ve hayirsever isbirligiyle Mimarsinan Mahallesi'nde yaptirilan Ertugrul Gazi Camii'nin açilisinda konusan Özhaseki, kentin herhangi bir avantaji olmamasina ragmen son yillarda ortaya koydugu performansla, kalkinma hamlesiyle Anadolu'nun gözde sehirlerinden biri haline geldigini söyledi.

Özhaseki, sehrin kalkinmasinda 1994 yilindan bu yana yaptiklari belediyecilik hizmetleri ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in verdigi destegin büyük payi oldugunu belirtti.

Vatandasin verecegi destekle hizmetlere devam edeceklerini anlatan Özhaseki, "Insallah Rabbim bizi mahcup etmeyecek. Bu mübarek cuma günü hürmetine Allah kötüleri is basina getirmesin diye dua ediyorum. Allah kötüleri bu ülkenin basindan uzak etsin diye dua ediyorum. Kandil'den seslenen katilleri Allah basarili etmesin diye dua ediyorum. Amerika'nin kucagina oturmus, her gün Türkiye'ye fitne fesat kumkumasi kuranlari Allah basarili etmesin diye dua ediyorum. Iyileri de is basina getirsin diye duami tamamliyorum." ifadelerini kullandi.

AK Parti Kayseri milletvekili adayi Ayse Böhürler de 14 Mayis'taki seçimlerin önemine dikkati çekti.

Seçimlerde halktan destek beklediklerini ifade eden Böhürler, "Biz bu hizmetlerin devam etmesi, fabrikalarin kapanmamasi ve devam eden bütün bu sosyal hizmetlerin, vatandasa saglanan hizmetlerin devam etmesi için Cumhurbaskanimiza ve AK Parti hükümetine, ikisine birden oy istiyoruz sizlerden. Birinden biri olmazsa aksar, yolda kalir, istedigimiz performansi alamayiz. Diger taraftan da karsi tarafin Meclise sokacagi PKK'lilari da düsünmekte fayda var. AK Parti'ye verilmeyen her oy karsi tarafin lehine olacaktir." diye konustu.

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu ise hizmetlere ve açilislara devam edeceklerini kaydetti.

Konusmalarin ardindan yapilan duayla caminin açilis kurdelesi kesildi.