Vestel, yeni magaza açilislariyla büyümesini sürdürüyorGökhan Yildiz

Vestel, yeni magaza açilislariyla büyümesini sürdürüyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Türkiye'nin 81 ilinde magazalari bulunan Vestel, yeni magaza açilislariyla büyümesine devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, marka, son olarak Balikesir'in Altieylül ilçesindeki Ticaret Merkezi AVM'de açilan magazada alisveris deneyimini iyilestirmeyi amaçliyor.

182 metre karelik magazada, açilisa özel fiyatlar ile beyaz esyadan küçük ev aletlerine, elektrikli süpürgeden derin dondurucu gibi sogutma ürünlerine kadar birçok ürün satisa sunuluyor.

Açilisa özel firsatlari ile Ticaret Merkezi AVM'de tüketicilerini bekleyen Vestel, Türkiye genelinde 210 aktif kurumsal ve ekspres magazasi ile benzersiz alisveris imkani sunmayi amaçliyor.

- Vestel, Kartal Anatolium AVM'deki magazasini ekspres konsepti ile yeniliyor

Öte yandan sirket, Kartal Anatolium AVM'de yer alan magazasini 5. yilina özel olarak ekspres magaza konseptine dönüstürüyor.

Vestel, 94 metrekarelik alanda beyaz esyadan küçük ev aletlerine, elektrikli süpürge, derin dondurucu gibi ürünleri özel dijital uygulamalar ve fiyatlar ile satisa sunuyor.

Marka, Anatolium AVM'de akilli ekran teknolojisi ve ayni gün teslimat imkani ile de zamandan tasarruf sagliyor.

Vestel, yeni nesil perakendecilik anlayisiyla özel teknolojilerini her geçen gün gelistirirken, ekspres magaza konsepti ile alisveris deneyimini iyilestirmeyi amaçliyor.