Üniversiteler Arasi Tenis Bölge Sampiyonasi, Sirnak'ta basladiEkrem Payan

Üniversiteler Arasi Tenis Bölge Sampiyonasi, Sirnak'ta basladiEkrem Payan

SIRNAK (AA) - Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan Sirnak'ta düzenlenen ve 5 üniversiteden 34 sporcunun katildigi 1. Üniversiteler Arasi Tenis Bölge Sampiyonasi basladi.

Diyarbakir, Mardin, Siirt, Batman ve Sirnak üniversitesi sporcularinin katildigi turnuva, 2'si kapali 6 kortta yapiliyor.

Sirnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkis, açilis programinda, üniversite olarak spora önem verdiklerini, gelecegin sporcularinin kentten çikmasi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Sporun birlik ve beraberlik ruhuna dikkati çeken Alkis, "Spor insanlik için degerli bir unsurdur. Iyi olan, çaba sarf eden kazansin." dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdullah Ayar da son yillarda kentin sportif faaliyetlerle anildigini ve anilmaya devam edecegini belirtti.

"Sirnak çok daha fazlasini hak ediyor, daha fazlasini da yapacaktir." diyen Ayar, "4-5 gün önce uluslararasi tenis turnuvasina ev sahipligi yaptik ve çok basarili geçti. Artik Sirnak, her yerde konusulmaya baslandi ve bunun devami da gelecek." ifadesini kullandi.???????

Turnuva cumartesi yapilacak final karsilasmalarinin ardindan sona erecek.