TÜSIAD, "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi" ile genç girisimci adaylarini destekliyorFatma Eda Topcu- "Bu Gençlikte IS Var!" programini düzenleyen TÜSIAD, "Benim fikrim is yapar!" diyen 18 ila 30 yas arasi tüm gençleri, ekiplerini kurup "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi"na katilmaya davet ediyor - 11 Nisan'a kadar açik olacak yarismada, bu yil genel kategorinin yani sira afet kaynakli sorunlarin çözümüne yönelik is fikirleri ayri bir baslik altinda degerlendirilecek

TÜSIAD, "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi" ile genç girisimci adaylarini destekliyorFatma Eda Topcu- "Bu Gençlikte IS Var!" programini düzenleyen TÜSIAD, "Benim fikrim is yapar!" diyen 18 ila 30 yas arasi tüm gençleri, ekiplerini kurup "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi"na katilmaya davet ediyor
- 11 Nisan'a kadar açik olacak yarismada, bu yil genel kategorinin yani sira afet kaynakli sorunlarin çözümüne yönelik is fikirleri ayri bir baslik altinda degerlendirilecek

???????ISTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi (TÜSIAD) Bu Gençlikte IS Var! Girisimcilik Programi'nin ilk çagri dönemi "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi" ile basliyor.

TÜSIAD'dan yapilan açiklamaya göre, Dernek, Türkiye’nin küresel ölçekte güçlü ve rekabetçi bir girisimcilik ekosistemine kavusmasi yönünde yürüttügü kapsamli çalismalarla ülkenin genç potansiyeline yatirim yapmaya devam ediyor.

2011'den beri düzenlenen ve Türkiye'nin 81 ilinden basvuru alan TÜSIAD Bu Gençlikte IS Var! Girisimcilik Programi, her yil on binlerce gencin hayatina dokunuyor.

Bu yil Is Bankasi'nin ana sponsorlugunda gerçeklesecek programin ilk çagri dönemi "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi" ile basliyor.

TÜSIAD, 2023 itibariyla erken asama girisimcileri fikir, sirketlesme ve büyüme asamalarina göre özellestirilmis "Dönüsümü Baslat!", "Dönüsümü Hizlandir!" ve "Dönüsümü Sürdür!" programlari ile destekleyecek.

Ilk program kapsaminda girisimcilige adim atmak isteyen gençlere yönelik düzenlenen "Dönüsümü Baslat! Is Fikri Yarismasi"nin basvurulari 14 Mart itibariyla açildi.

- Çagri sürecine 18 ila 30 yaslari arasinda tüm gençler 2 ila 5 kisilik ekipler halinde basvurabilecek

11 Nisan'a kadar açik olacak çagri sürecine, 18 ila 30 yaslari arasinda tüm gençler 2 ila 5 kisilik ekipler halinde basvurabilecek.

Yapilacak degerlendirme sonucu seçilen 50 ekibe, "TÜSIAD Dönüsümü Baslat!" platformu üzerinden dijital egitim ve mentorluk destegi saglanacak.

Is fikri yarismasinda genel basvurularin yani sira bu yil "afet kaynakli sorunlarin çözümüne yönelik" yenilikçi fikirler ayri bir baslik altinda degerlendirilecek.

Dereceye giren ekipler ise fikirlerini gelistirme sürecinde çesitli ödül ve imkanlardan yararlanacak.