TARSIM heyetinin Azerbaycan ziyaretleri devam ediyorGökhan Yildiz

TARSIM heyetinin Azerbaycan ziyaretleri devam ediyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Tarim Sigortalari Havuzu (TARSIM) heyeti, Azerbaycan programinin ikinci gününde ülkenin en büyük sigorta sirketlerinden biri olan Pasa Sigorta'yi ziyaret etti.

TARSIM'den yapilan açiklamaya göre, ziyaret, heyetin Azerbaycan programi kapsaminda dün Bakü'de gerçeklesti.

Ziyaret kapsaminda Tarim ve Orman Bakanligi Tarim Reformu Genel Müdürü ve TARSIM Yönetim Kurulu Baskani Dr. Osman Yildiz, Sigortacilik ve Özel Emeklilik Düzenleme Denetleme Kurumu (SEDDK) Baskan Yardimcisi ve TARSIM Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Fatma Ebru Gençosmanoglu, Tarim ve Orman Bakanligi Tarim Sigortalari ve Dogal Afetler Daire Baskani ve TARSIM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, Sigortacilik ve Özel Emeklilik Düzenleme Denetleme Kurumu (SEDDK) Daire Baskani ve TARSIM Yönetim Kurulu Üyesi Baris Taskesen ve TARSIM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarim Sigortalari Havuz Isletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, yetkililerden ülkenin sigorta sektöründeki gelismelere iliskin bilgi aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen TARSIM Yönetim Kurulu Baskani Yildiz, ilerleyen zamanlarda, üreticilerin ürünlerini güvence altina alabilmesi için sigorta sirketlerine çok önemli görevler düstügünü belirtti.

TARSIM Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Gençosmanoglu da sigorta sektöründeki tecrübelerini ve bilgi birikimini paylasarak, Pasa Sigorta'nin Azerbaycan sigorta sektöründeki gelisimi ve basarisi hakkinda bilgi aldi.