Maher Holding çalisanlari "yenilige dogru" temali toplantida bulustuUgur Aslanhan- Maher Holding CEO'su Levent Uluçeçen:- "Sektörümüz ise her daim degisime açik olmali. Sigorta hayatin her yerinde, son depremde bunu net bir sekilde gördük. Ayrica gördük ki sektör olarak biz de her daim hazir olmaliyiz, kendimizi gelistirmeliyiz"

Maher Holding çalisanlari "yenilige dogru" temali toplantida bulustuUgur Aslanhan- Maher Holding CEO'su Levent Uluçeçen:- "Sektörümüz ise her daim degisime açik olmali. Sigorta hayatin her yerinde, son depremde bunu net bir sekilde gördük. Ayrica gördük ki sektör olarak biz de her daim hazir olmaliyiz, kendimizi gelistirmeliyiz"

ISTANBUL (AA) - Maher Holding yöneticileri ve çalisanlari, "yenilige dogru" temali toplantida bir araya geldi.

Sirkette yapilan açiklamaya göre, 2023'ü "degisim, dönüsüm, etkilesim" yili olarak belirleyen Maher Holding'in Conrad Istanbul Bosphorus'ta düzenledigi toplantida tüm çalisanlar bulustu.

Maher Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Uluçeçen'in açilis konusmasini yaptigi toplantida, grubun 2015'ten bu yana gösterdigi gelisim çalisanlar ile paylasildi ve bundan sonra izlenecek degisim degerlendirildi.

Maher Holding ve istirakleri Quick Sigorta, Corpus Sigorta, Quick Finans, Qpay, MHR GYO, Valde Bilisim ve Qtower'in 300'den fazla çalisaninin bir araya geldigi toplantiyi Mevlana'nin "Yenilige Dogru" siiriyle açan Levent Uluçeçen, "simdi yeni seyler söylemek lazim" dizesini öne çikardi.

Açiklamada toplantidaki konusmasina yer verilen Maher Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Uluçeçen, degisim için kisinin önce kendisini degistirmesi gerektigini belirterek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Geride biraktigimiz yillarda çok yol katettik. Bugün ise çok farkli bir yere gelecegimizi net bir sekilde görmek lazim. Ben sigortaciligin sistemi gelistirdigine inaniyorum. Siz de mesleginizi anlatmali, onunla övünmelisiniz. Sektörümüz ise her daim degisime açik olmali. Sigorta hayatin her yerinde, son depremde bunu net bir sekilde gördük. Ayrica gördük ki sektör olarak biz de her daim hazir olmaliyiz, kendimizi gelistirmeliyiz."

- "5 yildaki büyümeyi sürdürülebilir kilmaliyiz"

Levent Uluçeçen, Quick Sigorta'nin holdingin amiral gemisi oldugunu ve bir sigorta sirketinden daha fazlasini ifade ettigini, tüm istiraklerin birbiriyle entegre ve birbirini gelistiren bir ekosistemde oldugunu bildirdi.

Holdingi simdiki konumundan daha yukariya tasiyacak kisilerin yine grubun içinden yetisecek gençler olduguna isaret eden Uluçeçen, 5 yilda sirketin geldigi büyüklüge deginirken, bunu sürdürülebilir kilmalari gerektigini, bu sayilara ulasmak kadar oralarda kalmanin da önemli oldugunu vurguladi.

Uluçeçen, birden fazla is kolunda faaliyet gösteren holdingin, sigorta grubunun ardindan Quick Finans ve Qpay'in kurulusuyla gerçeklesen finansal market dönüsümünden bahsetti.

Levent Uluçeçen, "Q+ SuperApp" uygulamalarinin bankaciliktan ödeme sistemlerine, sigortaciliktan araç kiralamaya, borsa islemlerinden QR kod ile satin almaya kadar çok genis fonksiyonlara sahip bir gelistirme sürecinde olacagini bildirdi.

Çalisanlara yönelik projelerine deginen Uluçeçen, onlari konut sahibi yapmak adina bir vakif çalismasini tamamlamak üzere olduklarinin müjdesini verdi.

- Üç yeni sirket geliyor

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar da çok sayida genç çalisanin kendi öneri ve beklentilerini paylasmasinin ardindan holdingin vizyonu kapsaminda yürütülen projeleri ile asi gelistirmelerinden uzay çalismalarina, otonom otobüs yazilimlarindan sehir modellemelerine kadar uzanan yatirimlari anlatti.

Proje gelistirme, mobilite ve risk yönetimi ile yapi teknolojileri dallarinda üç yeni sirketin hayata geçirilecegini aktaran Yasar, Avrupa'da kurulacak sigorta sirketinden bahsetti.

Yasar, "Araya pandemi girince beklemeye aldigimiz Avrupa'da bir sigorta sirketi kurma hayalimize kaldigimiz yerden devam edecegiz. O projeyi bekletirken bos durmadik ama baska sirketlerin kurulusunu gerçeklestirdik. Avrupa'daki sigorta sirketi yatirimini nasil bir süreçle baslatacagimizin detaylarini görüsüyoruz." ifadelerini kullandi.

Yasar, finansal market dönüsümüyle birlikte çagin dönüsümüne hizla ayak uydurulacagini ve büyük bir rekabet avantaji yakalayacaklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Q+ SuperApp ile adim adim belirginlesen finansal market, içine acentelerimizi de dahil edecegimiz bir evren. Bugün artik bankalarin bile subelerini kapatip merkezlerine çekildigi bir noktada, neredeyse PTT’den baska bu tür islemlerin yapilacagi bir yer kalmamis durumda. Dolayisiyla halihazirda finansal isler yapan acentelerimizi network'ümüze dahil ettigimizde belki birçok finansal kurulusa da hizmet verir hale gelecegiz."

- Sirket yöneticileri gelecek vizyonlarini paylasti

Gün boyu devam eden toplantilarda Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoglu, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Sisli, Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadag, Qpay Genel Müdürü Onur Baran Çaglar, MHR GYO Genel Müdürü S. Nurkan Kaçmaz ve Valde Genel Müdürü Azak Yasarkurt, sorumlu olduklari sirketler adina sunumlar yaparak 2023 ve gelecek vizyonlarini paylasti.

Toplantida ayrica, grubun üst düzey yöneticileri ve is ortaklari da görüslerini aktardi.