Ramazana özel doyurucu ve hesapli iftar menüleri CarrefourSA Lezzet Arasi’ndaAbdulkadir Günyol- CarrefourSA Lezzet Arasi’nda iftara özel hazirlanan menüler, ramazan ayi boyunca 115 TL’den baslayan fiyatlarla müsterilerini bekliyor

Ramazana özel doyurucu ve hesapli iftar menüleri CarrefourSA Lezzet Arasi’ndaAbdulkadir Günyol- CarrefourSA Lezzet Arasi’nda iftara özel hazirlanan menüler, ramazan ayi boyunca 115 TL’den baslayan fiyatlarla müsterilerini bekliyor

ISTANBUL (AA) - Sabanci Holding ve Carrefour Grup istiraki CarrefourSA’nin Lezzet Arasi restoranlarinda, iftara özel tavuk ve köfte menülerinin yani sira sulu yemeklerden olusan menüleriyle tatlidan çorbaya, salatadan ana yemege kadar 8 çesit ürünle hazirlanan günlük lezzetler ramazan ayi boyunca misafirlerini bekliyor.

CarrefourSA’dan yapilan açiklamaya göre, CarrefourSA’nin, ilk kez 2017 yilinda hizmete sundugu Lezzet Arasi restoranlari lezzetli, doyurucu ve hesapli yemegin adresi olmaya devam ediyor.

CarrefourSA’nin “Dogrusu” sloganinin simgelerinden biri olan “Lezzet Arasi” restoranlari Istanbul, Bursa, Mersin, Izmir ve Ankara’daki 14 farkli noktada market fiyatina gastronomik özgürlük sunarak alisverise keyifli bir mola verirken, müsterilerine reyondan market fiyatina aldiklari et, balik veya tavuk ürünlerini restoranda ücretsiz pisirterek yeme ya da Al-Götür servisinden faydalanma imkani sunuyor.

- Iftara özel menüler

Günlük ve taze olarak hazirlanan birbirinden lezzetli ve doyurucu yemekler, iftara özel hazirlanan menüleriyle ramazan ayi boyunca da Lezzet Arasi noktalarinda 115 TL’den baslayan fiyatlarla müsterilerini bekliyor.

Tavuk ve köfte seçenegi ile çorbadan tatliya 8 çesit ürünle hazirlanan iftar menülerinin yani sira CarrefourSA Lezzet Arasi’nda müsteriler günlük hazirlanan taze ve sulu yemeklerle kendi özel iftar menülerini de olusturabiliyor.

- Yardimlasmanin "dogrusu" CarrefourSA’da

Bu arada, ramazan ayinin gelmesiyle birlikte geleneksel hale gelen avantajli ramazan kolileri de bu yil CarrefourSA magazalari ve carrefoursa.com’da satisa sunuluyor.

4 farkli paket içerigi bulunan CarrefourSA ramazan kolileri, yardimlasma ve dayanismanin arttigi ramazan ayinda CarrefourSA müsterileri için sunulan bagis seçenegi ile iyilik hareketine de dönüsüyor.

Ramazan kolisi seçeneginin yani sira kisiler 250 TL, 500 TL ve 1000 TL degerindeki Hediye Kartlari’ni sevdikleri ve ihtiyaç sahipleri için satin alabiliyor.

- 229,90 TL’den baslayan fiyatlar

Un, yag, seker, çay, bakliyat ürünleri basta olmak üzere birçok besin degeri yüksek ve ana mutfak ihtiyaçlarinin içerisinde bulundugu 4 farkli seçenekle CarrefourSA, Klasik Ramazan kolisini 229,90 TL, Mega Ramazan kolisini 349,90 TL, Süper Ramazan kolisini 429,90 TL ve Lüks Ramazan kolisini 549,90 TL’den satisa sunuyor.

CarrefourSA, ramazan kolisi bagisi kampanyasinda müsterilerine farkli STK’lara bagis imkani sunuyor. Online alisverislerde AFAD, Kizilay, Bedensel Engellilerle Dayanisma Dernegi, Türkiye Omurilik Felçlileri Dernegi, Tohum Otizm Vakfi, TIDER, Istanbul Zihinsel Engelliler için Egitim ve Danisma Vakfi ve Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme ve Koruma Vakfi bagis yapilabilecek kurumlar arasinda yer alirken, magazalardaki fiziksel alimlarda Kizilay ve AFAD’a bagis yapilabiliyor.