QNB Finansbank, Dünya Saati etkinliginin elçi sponsorlari arasinda yer aldiHatice Senses Kurukiz- WWF-Türkiye'nin öncülük ettigi etkinlikte, bu yil isiklar deprem felaketinde hayatini kaybedenlerin anisina kapatildi, yesil iyilesme çagrisi yapildi - Banka, Dünya Saati'ne destek olmak için Kristal Kule'nin yani sira diger binalarindaki tüm dekoratif aydinlatmalarini 20.30'da bir saat kapatti

QNB Finansbank, Dünya Saati etkinliginin elçi sponsorlari arasinda yer aldiHatice Senses Kurukiz- WWF-Türkiye'nin öncülük ettigi etkinlikte, bu yil isiklar deprem felaketinde hayatini kaybedenlerin anisina kapatildi, yesil iyilesme çagrisi yapildi
- Banka, Dünya Saati'ne destek olmak için Kristal Kule'nin yani sira diger binalarindaki tüm dekoratif aydinlatmalarini 20.30'da bir saat kapatti

ISTANBUL (AA) - QNB Finansbank, bu yil Dünya Dogayi Koruma Vakfi'nin (WWF) küresel çevre hareketi olan Dünya Saati etkinliginin elçi sponsorlari arasinda yer aldi.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, WWF'nin 2007'de baslattigi dünyanin en büyük çevre hareketlerinden biri sayilan Dünya Saati, bu yil 16. kez gerçeklesti.

QNB Finansbank da Kristal Kule'yi bir saatligine karartarak bu yil da etkinlige katilan kurumlar arasinda yerini aldi.

25 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasinda bir saat, yasanan depremler sonrasi kayiplar anilirken, bir yandan da ülkenin deprem ve iklim degisikligine bagli afetlere dirençli gelecegi için "Yesil Iyilesme" çagrisi yapildi.

WWF'nin küresel etkinligi Dünya Saati, her yil mart ayinin son cumartesi günü, dünya genelinde milyonlarca insanin katilimiyla gerçeklestiriliyor. Bu yil ülkede yasanan deprem felaketine dikkati çekerken, ayni acilarin tekrarlanmamasi ve afetlere dirençli bir gelecek için "Yesil Iyilesme" çagrisi yapildi.

Dünya Saati ile ilgili detayli bilgi almak ve "Yesil Iyilesme"ye destek vermek isteyenler, www.dunyasaati.org web adresini ziyaret edebiliyor.