MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanFatih Gazioglu- Fenerbahçe'nin Hollandali futbolcusu Jayden Oosterwolde: - "Ilk yari bittikten sonra devre arasinda hocamiz bize daha sakin ve basit oynamamiz gerektigini söylemisti. Biz de onu gerçeklestirdik" - "Ortaya koydugum performanstan memnunum ancak çok daha iyisini ortaya koyabilecegimi düsünüyorum"

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanFatih Gazioglu- Fenerbahçe'nin Hollandali futbolcusu Jayden Oosterwolde:
- "Ilk yari bittikten sonra devre arasinda hocamiz bize daha sakin ve basit oynamamiz gerektigini söylemisti. Biz de onu gerçeklestirdik"
- "Ortaya koydugum performanstan memnunum ancak çok daha iyisini ortaya koyabilecegimi düsünüyorum"

ANKARA (AA) - Fenerbahçe'nin Hollandali futbolcusu Jayden Oosterwolde, "Ortaya koydugum performanstan memnunum ancak çok daha iyisini ortaya koyabilecegimi düsünüyorum." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasinda MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Fenerbahçe'nin genç yildizi Jayden Oosterwolde, karsilasma sonrasi açiklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü'ne karsi iyi bir oyun ortaya koyduklarini düsündügünü aktaran 22 yasindaki Oosterwolde, "Aldigimiz neticeden dolayi çok mutluyum. Maçla alakali olarak zor bir maç oynadigimizi düsünüyorum ama saha içerisinde kolektif olarak iyi isler çikardigimizi da söyleyebilirim. Camiamiza bundan daha iyisini yapabilecegimi göstermek istiyorum." ifadelerini kullandi.

Teknik Direktör Ismail Kartal'in devre arasinda kendilerini motive ettigini anlatan Oosterwolde, sunlari kaydetti:

"Ilk 45 dakikaya bakacak olursak bizim açimizdan büyük bir problem yoktu ama basit top kayiplari yaptik. Dolayisiyla topa daha çok sahip oldugumuzda rakip, topa sahip olma anlaminda çok fazla sans bulamadi. Ilk yari bittikten sonra devre arasinda hocamiz bize daha sakin ve basit oynamamiz gerektigini söylemisti. Biz de onu gerçeklestirdik."

Sahada oldugu zaman kendisini çok mutlu hissettigini aktaran Oosterwolde, "Buraya geldigim ilk 6 ay forma sansi bulamamistim. Sezona basladik ve iyi bir oyun ortaya koydugumu düsünüyorum. Hoca da bu anlamda bana güveniyor. Kendi adima tabii ki gelistirmem gereken noktalar var. Ortaya koydugum performanstan memnunum ancak daha iyisini yapabilecegimi düsünüyorum. Camiamiza bundan daha iyisini yapabilecegimi göstermek istiyorum." degerlendirmesinde bulundu.