Kadin Güres Milli Takimi, Avrupa Sampiyonasi hazirliklari için Edirne'de kampa girdiCihan Demirci- Milli güresçi Yasemin Adar Yigit: - "Kadin güresi çok büyük bir ivme kazandi, basarinin üzerine basari ekliyoruz"

Kadin Güres Milli Takimi, Avrupa Sampiyonasi hazirliklari için Edirne'de kampa girdiCihan Demirci- Milli güresçi Yasemin Adar Yigit:
- "Kadin güresi çok büyük bir ivme kazandi, basarinin üzerine basari ekliyoruz"

EDIRNE (AA) - Kadin Güres Milli Takimi, Avrupa Sampiyonasi hazirliklari için Edirne'de kampa girdi.

Milli güresçiler, Hirvatistan'in baskenti Zagreb'de 17-23 Nisan'da düzenlenecek sampiyona için Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi'nde çalismalarina basladi.

Kadin Güres Milli Takimi Teknik Direktörü Efrahim Kahraman, AA muhabirine yaptigi açiklamada, A Milli Takim'in çalismalarini yogun sekilde sürdürdügünü söyledi.

Hem takimin hem de sporcularin uluslararasi müsabakalarda basari elde ettigini belirten Kahraman, "Bundan sonraki hedeflerimiz de her zaman sampiyonluk üzerine. Kadin güresinde dünya çapinda basarilar elde ettik ve bu basariyi Avrupa Sampiyonasi'nda da devam ettirmeyi amaçliyoruz." dedi.


- Takimin motivasyonu yüksek

Milli güresçi Yasemin Adar Yigit de takimin motivasyonunun yüksek oldugunu dile getirdi.

Güzel bir hazirlik dönemi geçirmeyi planladiklarini anlatan Yigit, "Çünkü biliyoruz ki bu sene bizim için çok önemli ve olimpiyata gitmek için bu sene dünya sampiyonasinda ilk 5'e girmemiz gerekiyor. Kadin güresi çok büyük bir ivme kazandi, basarinin üzerine basari ekliyoruz. Takim halinde sampiyon oluyoruz, ayni zamanda bireysel sampiyonluklarimiz da var. Simdi de Hirvatistan'in Zagreb kentinde düzenlenecek Avrupa Sampiyonasi'na katilacagiz." ifadelerini kullandi.