Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Riva'daki sohbet toplantisina katildiFatih Erel- Baskan Özbek: "Proje, deprem konusunda en saglam bölgede olmasi nedeniyle satislarin çok iyi gidecegini düsünüyorum" - GSYIAD Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Hatipoglu: "Bu projedeki her 100 liranin 20 lirasi Galatasaray'in kasasina giriyor. Tüm Galatasaraylilari projeye destek vermeye çagiriyorum"

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Riva'daki sohbet toplantisina katildiFatih Erel- Baskan Özbek:
"Proje, deprem konusunda en saglam bölgede olmasi nedeniyle satislarin çok iyi gidecegini düsünüyorum"
- GSYIAD Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Hatipoglu:
"Bu projedeki her 100 liranin 20 lirasi Galatasaray'in kasasina giriyor. Tüm Galatasaraylilari projeye destek vermeye çagiriyorum"

ISTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek ile 1905 Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi (GSYIAD) Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Hatipoglu, yönetici ve üyeler, Riva'daki Düsler Vadisi Proje alaninda düzenlenen sohbet toplantisinda bir araya geldi.

Baskan Özbek, toplantida yaptigi konusmada, Riva arsasini sari-kirmizili takima kazandiran eski baskanlardan Selahattin Beyazit'i sükranla andiklarini ifade etti. Tüm kulüplerin spor faaliyetlerinde zarar ettigini anlatan Özbek, Riva'daki gibi bu türlü yatirimlar ve projelerin spor kulüpleri için önemine vurgu yapti.

Özbek, "Proje, deprem konusunda en saglam bölgede olmasi nedeniyle satislarin çok iyi gidecegini düsünüyorum." degerlendirmesinde bulundu.

1905 Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi (GSYIAD) Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Hatipoglu ise "500 tane villa bitmis durumda 200 tanesi insaat asamasinda. Bu projedeki her 100 liranin 20 lirasi Galatasaray'in kasasina giriyor. Tüm Galatasaraylilari projeye destek vermeye çagiriyorum." dedi.

Yilmaz Insaat Yönetim Kurulu Baskani Hakan Yilmaz ise "Ilk etapta 500 villlayi bitirdik. Ikinci etabimiz 6 ay ile 1 yil içinde teslimatlar devam edecek. Önümüzdeki 2-3 yil içinde de proje bitmis olacak." bilgisini verdi.


- Galatasaray, toplamda 2,8 milyar lira kazanacak

Proje kapsaminda toplam bin 330 villa yapilacagini dile getiren Yilmaz, projenin kalan kismindan 11 milyar gelir elde edilecegini ve Galatasaray'in projenin kalanindan 2.2 milyar lira tamamindan ise 2.8 milyar lira kazanacagini söyledi.

Özbek, toplanti sirasinda da yaninda oturan esi Mesude Özbek ile 50. evlilik yil dönümünü kutladi.

Toplanti sonrasinda ise Riva'daki Düsler Vadisi'ndeki sosyal tesisler gezildi.