Anadolu Efes-Partizan maçinin ardindanMutlu Demirtastan- Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman: - "Yaptigimiz top kayiplariyla 16 sayi buldular. Ikinci yarida maçin dengesini kaybettik" - Partizan Basantrenörü Zeljko Obradovic: - "Oyuncularimla gurur duyuyorum. Bu galibiyet bizim için çok önemli"

Anadolu Efes-Partizan maçinin ardindanMutlu Demirtastan- Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman:
- "Yaptigimiz top kayiplariyla 16 sayi buldular. Ikinci yarida maçin dengesini kaybettik"
- Partizan Basantrenörü Zeljko Obradovic:
- "Oyuncularimla gurur duyuyorum. Bu galibiyet bizim için çok önemli"

ISTANBUL (AA) - Anadolu Efes Basketbol Takimi Basantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Sirbistan'in Partizan ekibine 97-84 yenildikleri maçin ikinci yarisinda oyunun kontrolünü kaybettiklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Ataman, "Maça iyi basladiktan sonra çok fazla top kaybi yaptik. Oyunun kontrolünü kaybettik. Daha sonra onlara kolay basket imkani verdik. Yaptigimiz top kayiplariyla 16 sayi buldular. Ikinci yarida maçin dengesini kaybettik. Zor sutlarda isabet bulmayi basardilar. Rakibimiz çok önemli bir galibiyet aldi. Onlari tebrik ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.


- Obradovic: "Oyuncularimla gurur duyuyorum"

Partizan Basantrenörü Zeljko Obradovic, son iki sezonun Avrupa sampiyonuyla oynadiklarini hatirlatarak "Maçin zor olacagini biliyorduk. Mücadeleye çok zayif basladik. Rakibe çok kolay basket imkanlari tanidik. Sonrasinda toparlanmaya basladik ve maçi kazanmayi basardik. Oyuncularimla gurur duyuyorum. Bu galibiyet bizim için çok önemli. Play-off maçi havasinda geçti. Anadolu Efes gerçekten güçlü bir takim. Son iki sezonda gösterdikleri performanstan dolayi Ergin Ataman, oyunculari ve kulübü tebrik etmek istiyorum." ifadelerini kullandi.