LG'nin yeni süpürgesi A9T Ultra satisa sunuldu Abdulkadir Günyol

LG'nin yeni süpürgesi A9T Ultra satisa sunuldu Abdulkadir Günyol

ISTANBUL (AA) - LG Electronics (LG), otomatik toz bosaltma özelligine sahip, çikarilabilir ve ayni anda sarj edilebilir bataryasi ile 120 dakikaya varan kullanim saglayan, 5 katmanli yikanabilir filtresi ile ekstra hijyen sunan yeni kablosuz dik süpürgesi LG A9T Ultra'yi kullanicilarin begenisine sunuyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, LG, 2023 model yeni süpürgesi LG A9T Ultra'yi satisa sundu. LG A9T Ultra, süpürge kullananlarin en büyük sorunu olan toz haznesini bosaltma zahmetine son veriyor.

Otomatik toz bosaltma sistemine sahip LG A9T Ultra, kenetleme istasyonuna her baglandiginda haznesini kendi kendine otomatik olarak bosaltiyor. Böylelikle kullanicilar, hem zamandan tasarruf ediyor hem de toz temizleme zahmetinden kurtuluyor.

Üstelik, LG A9T Ultra, LG Kompressor sistemi ile haznedeki tozlari sikistirarak 2,4 kata kadar daha fazla hazne alani sunuyor.

LG A9T Ultra, 3 adimli filtreleme mekanizmasi ile ince tozlari yakalayip hapsederek sistemin temiz çalismasini saglarken, UVC LED özelligi bakteri üremesini engellemek için torbanin içindeki üst toz tabakasinda etkin hale gelerek evlerin daha temiz kalmasina yardimci oluyor.

Sik tasarimi ile ayni anda depolama, sarj etme ve bosaltma fonksiyonlarini yerine getirebilen LG A9T Ultra, ikili pil takimiyla 120 dakikaya kadar çalisma performansi sunuyor. Üstelik 2 pil, ayni anda sarj edebiliyor. Ürün, evde konumlandirilacagi alanin elverisliligine göre ister sag, ister sol tarafta depolanarak pratiklik sagliyor.

- Hem süpürme hem silme özelligi

Yüksek emis gücüne sahip, tek bir parmak dokunusu ile kontrol edilebilen LG A9T Ultra, 5 adimli filtreleme sistemi ile mükemmel bir temizlik sagliyor, filtre ve siklon sistemin çikartilip temizlenebilmesi ile ek rahatlik sagliyor.

LG A9T Ultra, LG'nin Power Drive Mop'u ile yüzeylerin hem süpürülmesine hem de silinmesine olanak taniyor. Sert yüzeylerde toz ve kiri toplamak için dönen ikili motora ve paspas pedleri üzerindeki nem seviyesini en uygun hali ile koruyan otomatik su besleme sistemine sahip olan süpürgenin üç kademeli su kontrolü bulunuyor.

Güvenilir ve Hijyenik Temizlik Sertifikasi (BAF) sahibi ürün, LG ThinQ ile uzaktan da kontrol edilebiliyor. Ürünün teleskopik borusu kullanicilarin boyuna göre uzatilip kisaltilarak kullanim kolayligi sagliyor.

LG A9T Ultra, LG Brandshop magazalari ve teknoloji perakende satis kanallarinin fiziki ve online magazalarinda kullanicilarini bekliyor. Ürün, "https://www.lg.com/tr/elektrik-supurgesi/lg-a9t-ultra" adresinden incelenebiliyor.