LG ev eglence sistemlerinin yeni ürünleri LG Showcase MEA 2023'te açiklandiMuhammet Emin Horuz-LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül: - "LG Showcase MEA 2023'te sunulan ürünlerimiz, müsterilerimizin hayatlarini iyilestirmek için tasarlandi"

LG ev eglence sistemlerinin yeni ürünleri LG Showcase MEA 2023'te açiklandiMuhammet Emin Horuz-LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül:
- "LG Showcase MEA 2023'te sunulan ürünlerimiz, müsterilerimizin hayatlarini iyilestirmek için tasarlandi"

ISTANBUL (AA)- LG, LG Showcase MEA 2023'ün açilis etkinligi için is ortaklari ile bir araya geldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, etkinlik, LG'nin en son yeniliklerini ve çözümlerini sergilemesi için bir platform görevi görürken ayni zamanda ziyaretçilere her bir ürünü deneyimleme sansi sagladi.

Habtoor City Dubai'de düzenlenen etkinlik boyunca 400'den fazla konuk, MEA bölgesine girecek en son teknolojik yenilikleri yakindan inceledi.

Etkinlikte ayrica, LG’nin daha iyi bir yasam için tüketici odakli yenilikler yaratma yaklasimini vurgulayan en son ürünlerini ve çözümlerini sergileyen özel bir alana da yer verildi. Etkinligin odak noktasi, LG'nin televizyonlardan ses ve oyun ürünlerine kadar uzanan ev eglence ürünleri serisi oldu. 2023 ürün portföyüne LG'nin ultra premium LG Signature serisi de katildi.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen LG Türkiye Ev Eglencesi Elektronigi ve Beyaz Esya Ürün Gruplari Satis Baskani Bülent Bülbül, "LG Showcase MEA 2023'te sunulan ürünlerimiz, müsterilerimizin hayatlarini iyilestirmek için tasarlandi. Her bir ev eglence ürünü, müsterilerimizin hayatlarini merkeze alan pratik yenilikler getiriyor. Bu, herkesin eglence deneyimini ve evlerinin içini yükselterek daha iyi bir yasam yaratma hedefimizin bir parçasi." dedi.

Etkinlik sirasinda LG, OLED teknolojisindeki en son yeniliklerini sergiliyor. Bu ürün serisinin basinda, gerçek zamanli 4K 120Hz video ve sesin kablosuz iletimini saglayan Zero Connect teknolojisine sahip dünyanin ilk tüketici TV'si olan 97 inç LG Signature OLED M (model M3) yer aliyor. CES 2023 Inovasyon Ödüllerinin sahibi olan bu devrim niteligindeki OLED TV, çarpici görsel-isitsel kalite ve kurulum esnekligi sunarak televizyon inovasyonunun zirvesi olarak kabul ediliyor.

- Özel bir görünüm kazandiran bir estetik sunuyor

LG ayrica, daha iyi netlik ve gelismis dinamik ton esleme için gelismis yükseltme için gelismis yapay zeka destekli Derin Ögrenme kullanan yeni a9 AI Islemci Gen6 sayesinde yüksek kaliteli ses-video çikislari saglayan OLED evo serisini de sergiliyor. LG OLED Object Collection Easel ve LG OLED Object Collection Pose dahil olmak üzere LG'nin yeni Lifestyle TV serisi de etkinlikteki ürünler arasinda yer aliyor. Bu birinci sinif TV'ler, teknolojik olarak gelismis olmakla birlikte, kullanicinin oturma odalarina stil ve islev katan ve ona özel bir görünüm kazandiran bir estetik sunuyor.

LG'nin Ev Eglencesi serisi, aralarinda etkinlik sirasinda LG TONE Free gerçek kablosuz kulakliklarin da sergilendigi ses çözümlerini de içeriyor. LG, etkinlik sirasinda TONE Free ve yeni tanitilan TONE Free Fit serisini sergileyerek hareket halindeyken sese olan bagliligini vurguluyor. Kulaklik basliklari, daha rahat bir uyumla eslestirilmis gelismis ses teknolojileri sayesinde en üst düzeyde ses deneyimi sagliyor.

T90, tüm içerik ve cihazlarda Dolby Head Tracking özelligine sahip dünyanin Ilk Dolby Atmos kablosuz kulakiçi kulakligi olarak tanimlaniyor. TONE Free kulakliklar, aktif gürültü engelleme özelligine sahip olmasinin yani sira, sarj sirasinda kulakliklarin hijyenik olarak temiz kalmasina yardimci olmak için ultraviyole isikli bir UVnano sarj kutusuyla birlikte satiliyor. LG ayrica evde veya etkinliklerde yüksek kaliteli ses saglayan XBOOM Go ve XBOOM 360 dahil olmak üzere XBOOM hoparlör serisini de sergiliyor.

Seri, ev içi eglencenin en üst noktasi olan LG Cinebeam 4K lazer projektörle devam ediyor. Cinebeam, duvardan sadece 5,6 santimetre uzaga yerlestirildiginde 90 inçte çarpici ve keskin görüntüler ya da yalnizca 18,3 santimetre mesafede 120 inçlik devasa bir resim üretebiliyor.

LG, hem güç hem de tasinabilirlik saglayan yeni gram Ultraslim ve gram Style ile ünlü LG Gram serisinin yeni modelleri ile PC dünyasindaki en son modelini de sergiliyor.

LG tarafindan özel olarak üretilen dünyanin ilk 240Hz OLED paneliyle tamamlanan en yeni premium UltraGear OLED oyun monitörleri serisinin yeni 27 inç ve 45 inç modelleri, Griden Griye 0,03 milisaniyelik bir yanit süresi sunuyor. 27 inç OLED monitör QHD çözünürlük sunarken DCI-P3 renk gaminin yüzde 98,5'ini kaplayarak canli grafikler ve renkler sagliyor.