LG, Red Dot basarisini sürdürüyorTolga Yanik- LG Electronics Kurumsal Tasarim Merkezi Yönetici Baskani Hwang Sung-gul:- "LG, yeniliklerinin dünyanin en iyi tasarim ödül programlarindan biri olan Red Dot tarafindan takdir edilmesinden derin bir onur duyuyor"

LG, Red Dot basarisini sürdürüyorTolga Yanik- LG Electronics Kurumsal Tasarim Merkezi Yönetici Baskani Hwang Sung-gul:- "LG, yeniliklerinin dünyanin en iyi tasarim ödül programlarindan biri olan Red Dot tarafindan takdir edilmesinden derin bir onur duyuyor"

ISTANBUL (AA) - LG Electronics (LG), dünyanin en prestijli tasarim ödüllerinden Red Dot Ödülü'nün 2023 yili degerlendirmesinde 24 ödül aldi.

Sirket açiklamasina göre, LG'nin ödülleri arasinda, oyun ve izleme deneyimini bir sonraki seviyeye tasimak için bükülebilir bir TV olarak tasarlanan LG OLED Flex ile kazandigi "En Iyinin En Iyisi" ödülü de bulunuyor.

Bükülebilir 42 inç OLED ekrana sahip olan LG OLED Flex, aralarindan seçim yapilabilecek 20 egrilik seviyesiyle ekran özellestirilebilirligi sunuyor. Kapsamli bir müsteri arastirmasina dayali olarak tasarlanan ekran, kisisellestirilmis bir oyun ve görüntüleme deneyimi sagliyor.

LG OLED Flex ayrica, oyun ortamini kullanicinin alanina genisletmeye yardimci olan özellestirilebilir arka aydinlatma ve rahatligi artiran sezgisel bir kullanici arayüzü de dahil olmak üzere çok çesitli oyuna özgü özelliklerle birlikte geliyor. LG OLED TV'ler, 2013'teki ilk tanitimindan bu yana her yil Red Dot Tasarim Ödülü'ne layik görüldü.

Red Dot Ödülü'nü kazanan birçok LG ürününden biri olan MoodUP özellikli buzdolabi, renk degistiren LED kapi panelleri ve dahili hoparlörlere sahip olmasiyla dikkati çekti. Kullanicilarin mutfagi renk ve sesle canlandirmasini saglayan yenilikçi ürün, LG'nin büyüyen yükseltilebilir ev aletleri serisinde yer aliyor.

Red Dot Inovasyon Ödülü kazananlari arasinda yeni nesil ayakkabi bakim çözümleri, LG Styler ShoeCase ve ShoeCare ve LG PuriCare Aero Furniture "masa tipi" hava temizleyici yer aliyor. LG Styler ShoeCase ve ShoeCare, LG'nin müsteri danisma grubu L.UP tarafindan test edildi ve tüketicilerden alinan geri bildirimler tasarim ekibine iletildi. Böylelikle, LG'nin müsterilere öncelik verme taahhüdünü gösteren bu ürünlerin her biri, gerçek tüketicilerin ihtiyaçlari ve istekleri dikkate alinarak gelistirildi.

Red Dot Ödülü, ürün tasarimi, iletisim tasarimi ve tasarim konseptleri için dünyadaki en saygin yarismalardan biri olarak gösteriliyor. Bu yil 51 ülkeden yaklasik 20 bin ürün jüri degerlendirmesi için sunuldu.

LG, dünyanin en prestijli tasarim ödüllerinden Red Dot Ödülü'nün 2023 yili degerlendirmesinde 24 ödül aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen LG Electronics Kurumsal Tasarim Merkezi Yönetici Baskani Hwang Sung-gul, LG'nin, yeniliklerinin dünyanin en iyi tasarim ödül programlarindan biri olan Red Dot tarafindan takdir edilmesinden derin bir onur duydugunu belirterek, "Bu ödüller bizim için özellikle anlamli çünkü müsteri degeri ilk, özgün ve yeni, müsterinin sesini yansitan ürün ve hizmetlerle olusturulur." ifadelerini kullandi.