Kaspersky, "Yili Sekillendiren Satici" olduHatice Senses Kurukiz- Kaspersky Is Gelistirme Direktörü Andrey Efremov: - "Kaspersky olarak her zaman pazar talebini karsilamak ve öngörülemeyen kosullarda bile isimizi güvende tutmak için çözümler gelistirmeye çalisiyoruz"

Kaspersky, "Yili Sekillendiren Satici" olduHatice Senses Kurukiz- Kaspersky Is Gelistirme Direktörü Andrey Efremov:
- "Kaspersky olarak her zaman pazar talebini karsilamak ve öngörülemeyen kosullarda bile isimizi güvende tutmak için çözümler gelistirmeye çalisiyoruz"

ISTANBUL (AA) - Kaspersky, International Data Corporation'in (IDC) dünya çapinda gerçeklestirdigi Modern Uç Nokta Güvenligi Pazar Paylari Raporunda, "Yili Sekillendiren Satici" unvaniyla yer aldi.

Kaspersky'dan yapilan açiklamada raporun sonuçlarina yer verildi. Buna göre Kaspersky, modern uç nokta güvenligi de dahil olmak üzere tüm Kaspersky B2B ürünlerinde, Latin Amerika, Orta Dogu, Türkiye, Afrika bölgesi (META), CIS ve APAC bölgelerindeki büyüyen ve istikrarli isleriyle yildan yila umut verici bir degisim gösterdi.

IDC, BT Güvenligi çözümleri hakkinda güvenilir bilgiler saglayarak BT profesyonellerinin, CEO'larin, yatirimcilarin kurum ve sirketlerini siber saldirilara karsi daha dayanikli hale getirmelerine yardimci oluyor. Yayinladigi yillik raporlar, karar vericilerin siber güvenlik pazarini daha iyi tanimasina ve ürünlerinin potansiyelini degerlendirmesine olanak taniyor.

Bu yilki IDC pazar payi raporunda, Kaspersky'nin Küresel Seffaflik Girisimiyle iyi bir zamanlama ortaya koyduguna ve bunun sirketin küresel pazarda art niyetle faaliyet gösterdigi yönündeki görüsün degismesine yardimci olduguna deginildi.

Analistler, bu girisimin yani sira sirketin ürün portföyündeki genislemenin de 2022'de çogu pazarda görülen jeopolitik zorluklarla basa çikmasini sagladigini düsünüyor.

IDC uzmanlari ayrica harici kosullara ragmen sirketin ürünlerini gelistirmeye devam ettigini ve XDR alaninda iyi bir ilerleme kaydettigini vurguluyor. Sirketin bu alanda ulastigi sonuçlari yorumlayan uzmanlar, ortak bir mimariye dayanan genis ürün portföyünden yararlanan Kaspersky'nin, XDR otomasyonunun somut örneklerini ortaya koyabilecek durumda oldugunu belirtiyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Kaspersky Is Gelistirme Direktörü Andrey Efremov, sunlari kaydetti:

"IDC'nin böylesine istikrarsiz bir dönemde uç nokta güvenligi pazarina yaptigimiz yatirima dikkat çekmesinden onur duyuyoruz. Kaspersky olarak her zaman pazar talebini karsilamak ve öngörülemeyen kosullarda bile isimizi güvende tutmak için çözümler gelistirmeye çalisiyoruz. Hizmetlerimizin kalitesini ve güvenilirligini garanti altina almak için mükemmel çözümler sunmaya ve tüm operasyonel süreçlerimizde seffafligi ön plana çikarmaya devam ediyoruz."