Tivibu'dan 23 Nisan'a özel içeriklerTolga Yanik- Efsane çizgi film Tom and Jerry ile Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin de aralarinda oldugu 20 yapim izleyicilere ücretsiz sunuluyor

Tivibu'dan 23 Nisan'a özel içeriklerTolga Yanik- Efsane çizgi film Tom and Jerry ile Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin de aralarinda oldugu 20 yapim izleyicilere ücretsiz sunuluyor

ISTANBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, 23 Nisan'a özel "Çocuk Nesesi" klasöründe küçük izleyiciler ve aileleri için eglenceli yapimlari bir araya getiriyor.

Sirket açiklamasina göre, Tivibu, efsane çizgi film Tom and Jerry'nin yani sira bilmedigi bir dünyada zorlu bir mücadeleye girisen küçük bir çocugun hikayesini anlatan Gamonya: Hayaller Ülkesi'nin de aralarinda oldugu 20 yapimi izleyicilerine ücretsiz sunuyor. Ayrica izleyicilerin klasörde yer alan Karlar Ülkesi 2, Aslan Kral, Moana, Zootopia ve Ters Yüz filmlerini 14 Nisan-1 Mayis tarihleri arasinda indirimli olarak izleme imkani olacak.

Nisan ayinda "Kirala-Satin Al" klasöründe üç arkadasin bir suç zincirinin ortasinda kalisini anlatan ve basrollerinde Christian Bale, Margot Robbie, Robert De Niro, Rami Malek gibi sevilen oyuncularin yer aldigi Amsterdam filmi dikkati çeken yapimlar arasinda yer aliyor.

Ayrica 5.000 yillik tutsakliktan sonra günümüzde zincirlerinden kurtulan anti-kahraman Black Adam'in hikayesi de izleyicilerin begenisine sunuluyor.

Dizi tutkunlari için de çok sayida içerigi platforma dahil eden Tivibu nisan ayinda Jessica Alba, Gabrielle Union ve Duane Martin gibi oyuncularin yer aldigi, DEA ajani Syd Burnett'in Los Angeles'ta yeni bir hayata atilmasini konu edinen L.A.'s Finest'i izleyicilerle bulusturuyor. Tivibu ayrica BBC dizilerini izleyicileri ile bulusturmaya devam ediyor. Ingiliz dedektif Richard Poole'nin Saint Marie adasina gelisi ve ada polisiyle birlikte olaylari anlatan Death in Paradise dizisi de Nnsan ayinda Dizi klasöründe yer aliyor.