Trendyol'dan Sagaza is birligi ile ilkbahar-yaz koleksiyonuMehmet Kadir Kilinç- Sagaza Studio Bas Tasarimcisi Zelia Kaçar: - "Sagaza ile Trendyol’un tasarim ekiplerinin uyum içerisinde çalismasi çok degerliydi"

Trendyol'dan Sagaza is birligi ile ilkbahar-yaz koleksiyonuMehmet Kadir Kilinç- Sagaza Studio Bas Tasarimcisi Zelia Kaçar:
- "Sagaza ile Trendyol’un tasarim ekiplerinin uyum içerisinde çalismasi çok degerliydi"

ISTANBUL (AA) - Trendyol ve Sagaza Studio is birligi ilkbahar-yaz koleksiyonu devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Trendyol, moda markasi Sagaza ile ilkbahar- kis sezonu için özel bir koleksiyon hazirladi. 65 parçadan olusan Sagaza Studio x Trendyol koleksiyonunda, günün her saatine uydurulabilecek hem sik hem rahat tasarimlar yer aliyor.

Siyah, mavi ve tarçin tonlarinin hakim oldugu koleksiyonun ilham kaynagi Paris’in lüks sokak stili oldu. Koleksiyon, genç, dinamik kendine güvenen, ne istedigini bilen, sportif ama ayni zamanda lüks yasantilarindan ödün vermeyen gençlerin tarzini yansitiyor.

Ilk kez curve büyük beden seçenekleri de bulunan Sagaza Studio x Trendyol koleksiyonunda, en yeni parçalardan biri de en çok günlük giyimde kullanilabilecek sportswear oldu. Sokakta, ofiste ya da bir etkinlikte giyilebilecek, sportif ile sikligi bulusturan koleksiyon, hem sik hem rahat hissettiren bir ürün yelpazesinden olusuyor.

Trendyol müsterilerini Sagaza gibi özel bir marka ile bulusturan bu akilci ve popüler is birligi kapsaminda klasik parçalar, modern ve sik bir biçimde tasarlandi.

- Sagaza ile Trendyol tasarim ekipleri uyum içinde

Açiklamada görüslerine yer verilen Sagaza Studio Bas Tasarimcisi Zelia Kaçar, Sagaza Studio x Trendyol koleksiyonunda kendini genç hisseden ve kendini ifade ederken konforundan ödün vermeyen herkese ulasmak istedigini belirtti.

Sagaza’nin daha genis kesimlere ulasabilmesi için Trendyol’un en iyi partner oldugunu aktaran Kaçar, sunlari kaydetti:

"Tasarimci olarak benim için en önemlisi Sagaza’daki kalipsal ve tasarimsal çizgimi standart olarak bu is birligine tasimam oldu. Sagaza ile Trendyol’un tasarim ekiplerinin uyum içerisinde çalismasi çok degerliydi. Beni anlayacak, bana ilham verecek, üretim sirasinda benim isçiligimi ve kumas kalitemi yansitabilecek üreticilerle bulusabilmek çok önemliydi. Trendyol ekibi bu konularda benim vizyonuma güvendi ve her konuda önümü açti. Sagaza kadinlari bu is birligi koleksiyonu ile bulustuklarinda, Sagaza’nin tasarim gücünü ve kalitesini hissedecek ve günün her aninda giyebilecekleri parçalara sahip olacaklar"