Kara yollarinda durumZeynep Duyar

Kara yollarinda durumZeynep Duyar

ANKARA (AA) - Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun D-100 Akyazi-TEM Akyazi kavsaklari 1-5. kilometrelerinde bakim ve onarim çalismasi gerçeklestiriliyor. Bu nedenle otoyolun Ankara yönünde bant aktarmasi yapilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavsaklari 4-7. kilometrelerinde üstyapi onarim çalismalari sebebiyle ulasim tek seritten kontrollü sürdürülüyor.

Sakarya-Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü'ndeki yapim çalismalari dolayisiyla Sakarya istikameti trafige kapatilarak, ulasim Düzce istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Kizilcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle serit daraltmasina gidilerek, ulasima ikiser seritten kontrollü izin veriliyor.

Mugla-Kale yolunun 44-49. ve Kayseri-Pinarbasi yolunun 45-49. kilometrelerindeki yapim çalismalari sebebiyle ulasim söz konusu bölünmüs yollarin bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Balikesir-Dursunbey-Harmancik yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü sürdürülüyor.

Sivas-Zara yolunun 1-3. kilometrelerinde Numune Hastanesi Köprülü Kavsagi yapimi nedeniyle her iki yönde ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Mardin-Midyat yolunun 23-27. kilometrelerinde (Ömerli sehir geçisi) yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 15-30. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismasi yapiliyor. Bu nedenle yolun her iki yönü kisa sürelerle trafige kapatilarak, ulasim tek seritten kontrollü devam ediyor.