Istanbul PERDER'den ramazan ayi boyunca bazi et ürünlerinin fiyatlarinda sabitleme karariTolga Yanik- Istanbul Gida ve Ihtiyaç Maddeleri Perakendeciler Dernegi: - "Kasap reyonu olan, kampanyaya dahil üyelerimizle 20 Mart 2023 tarihinden itibaren, dana kiymalik etin kilogram fiyatini 190 TL'den, dana kusbasinin kilogram fiyatini ise 210 TL olarak üyelerimize tavsiye fiyatlarindan satis yapilmasi önerilmistir"

Istanbul PERDER'den ramazan ayi boyunca bazi et ürünlerinin fiyatlarinda sabitleme karariTolga Yanik- Istanbul Gida ve Ihtiyaç Maddeleri Perakendeciler Dernegi:
- "Kasap reyonu olan, kampanyaya dahil üyelerimizle 20 Mart 2023 tarihinden itibaren, dana kiymalik etin kilogram fiyatini 190 TL'den, dana kusbasinin kilogram fiyatini ise 210 TL olarak üyelerimize tavsiye fiyatlarindan satis yapilmasi önerilmistir"

ISTANBUL (AA) - Istanbul Gida ve Ihtiyaç Maddeleri Perakendeciler Dernegi (Istanbul PERDER), Tarim ve Orman Bakanligi ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptiklari çalismalar sonucunda, ramazan ayi boyunca bazi et ürünlerinin fiyatlarini sabitleme karari aldiklarini duyurdu.

Istanbul PERDER açiklamasinda, "Bünyesinde 44 üye ve 2 bin 140 magaza bulunan Istanbul PERDER olarak perakende sektöründeki fiyat hareketlerini yakindan takip etmekteyiz." ifadesine yer verildi.

Açiklamada sunlar kaydedildi:

"Son dönemde kirmizi et fiyatlarindaki olaganüstü artislara istinaden, Tarim ve Orman Bakanligi, Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptigimiz çalismalar sonucunda, Ramazan ayi boyunca bazi et ürünlerinin fiyatlarini sabitleme karari aldik.

Bu çerçevede, kasap reyonu olan, kampanyaya dahil üyelerimizle 20 Mart 2023 tarihinden itibaren, dana kiymalik etin kilogram fiyatini 190 TL’den, dana kusbasinin kilogram fiyatini ise 210 TL olarak üyelerimize tavsiye fiyatlarindan satis yapilmasi önerilmistir. Bu uygulamamizi Ramazan ayi sonrasinda da devam ettirmeyi planlanmaktayiz. Kamuoyuna saygi ile duyurur, hayirli ramazanlar dileriz."