GÜNDEM / 12 Haziran 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 12 Haziran 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Lefkosa Atatürk Aniti'na çelenk koyacak ve Anit Özel Defteri'ni imzalayacak, Cumhurbaskanligi'ndaki resmi karsilama töreninin ardindan KKTC Cumhurbaskani Ersin Tatar ile ortak basin toplantisi düzenleyecek.

(Lefkosa/12.30/13.00/15.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, AK Parti Il Baskanligini ziyaret edecek, Crowne Plaza Oryapark'ta Dogu ve Güneydogu Bölgesi Hemsehri Bulusmasi'na katilacak.

(Istanbul/14.00/17.30) (Fotografli-Görüntülü)

3-CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, parti genel merkezinde MYK toplantisina baskanlik edecek.

(Ankara/13.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi, nisan ayina iliskin ödemeler dengesi istatistiklerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Türkiye Istatistik Kurumu, nisan ayina iliskin isgücü istatistikleri ile insaat maliyet endeksini duyuracak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, Uluslararasi Çalisma Örgütü (ILO) tarafindan Cenevre'de düzenlenen 111. Uluslararasi Çalisma Konferansi'nin genel kuruluna çevrim içi hitap edecek.

(Cenevre) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) Elemeleri'nde 16 Haziran'da Letonya ve 19 Haziran'da Galler ile karsilasacak A Milli Futbol Takimi, Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde hazirliklarini sürdürecek.

(Istanbul/18.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Finali'nde Belediye Derincespor ile 52 Orduspor FK, Eryaman Stadi'nda karsi karsiya gelecek ve gruptan 2. Lig'e yükselecek ikinci takim belli olacak.

(Ankara/19.00) (Fotografli)

3- FIBA 2023 Kadinlar Avrupa Sampiyonasi’nda mücadele edecek A Milli Kadin Basketbol Takimi için düzenlenen medya günü etkinligi Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapilacak.

(Istanbul/11.00) (Fotografli-Görüntülü)

4- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile McDonalds arasindaki isbirliginin 2026 yilina kadar uzatilmasi nedeniyle düzenlenen imza töreni TFF Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde gerçeklestirilecek.

(Istanbul/10.30) (Fotografli-Görüntülü)

5- Süper Lig Kulüpler Birligi Vakfi toplantisi Kuruçesme'de yapilacak.

(Istanbul/14.00) (Fotografli-Görüntülü)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.