Fahrettin Altun'dan Irak'in kuzeyine düzenlenen hava harekatina iliskin açiklama:Yesim Sert Karaaslan- "Kahraman ordumuzun bu gece Irak'in kuzeyinde bölücü terör örgütüne yönelik gerçeklestirmis oldugu basarili hava harekatlari, yalnizca ülkemiz içinde degil sinirlarimizin ötesinde de teröre göz açtirmamaya devam edecegimizin önemli bir göstergesi olmustur. Bu harekatlarla terör örgütü büyük bir darbe daha almistir" - "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in açik ve net bir sekilde vurgul

Fahrettin Altun'dan Irak'in kuzeyine düzenlenen hava harekatina iliskin açiklama:Yesim Sert Karaaslan- "Kahraman ordumuzun bu gece Irak'in kuzeyinde bölücü terör örgütüne yönelik gerçeklestirmis oldugu basarili hava harekatlari, yalnizca ülkemiz içinde degil sinirlarimizin ötesinde de teröre göz açtirmamaya devam edecegimizin önemli bir göstergesi olmustur. Bu harekatlarla terör örgütü büyük bir darbe daha almistir"
- "Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in açik ve net bir sekilde vurgul

ANKARA (AA) - Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, Irak'in kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekatina iliskin, "Basarili hava harekatlari, yalnizca ülkemiz içinde degil sinirlarimizin ötesinde de teröre göz açtirmamaya devam edecegimizin önemli bir göstergesi olmustur. Bu harekatlarla terör örgütü büyük bir darbe daha almistir." degerlendirmesinde bulundu.

Altun, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde bütün güvenlik birimlerinin, yillar boyunca terörle mücadelede katettigi mesafeyi daha da ilerleterek, terörü kaynaginda kurutma stratejisini basariya ulastirmak ve Türkiye'yi tehdit eden tek bir terörist birakmamak için gece gündüz çalismaya devam ettigini vurguladi.

Fahrettin Altun, "Kahraman ordumuzun bu gece Irak'in kuzeyinde bölücü terör örgütüne yönelik gerçeklestirmis oldugu basarili hava harekatlari, yalnizca ülkemiz içinde degil sinirlarimizin ötesinde de teröre göz açtirmamaya devam edecegimizin önemli bir göstergesi olmustur. Bu harekatlarla terör örgütü büyük bir darbe daha almistir." ifadelerine yer verdi.

"Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in açik ve net bir sekilde vurguladigi gibi Türkiye düsmanlari, bir gece ansizin devletimizin güvenlik güçlerinin nefesini enselerinde hissedeceklerdir." diyen Altun, terörle mücadelenin bu denli hassas, etkili ve basarili geçtigi bir süreçte ulusal ve uluslararasi kamuoyunun özellikle terör örgütü tarafindan yürütülmeye çalisilan dezenformasyon faaliyetlerine karsi müteyakkiz olmasinin önemini vurguladi.

Medyanin sansasyon ya da reyting ugruna kamu çikarini ve vatandaslarin güvenligini göz ardi edecek davranislardan kaçinmasinin, terörle mücadeleye önemli katki saglayacagina isaret eden Altun, "Türkiye, tüm terör örgütlerine karsi verdigi amansiz mücadeleye, son terörist de etkisiz hale getiriline dek devam edecektir." ifadesini kullandi.

Altun, paylasiminda Milli Savunma Bakanliginin hava harekatina iliskin açiklamasina da yer verdi.