Gençlik ve Spor Bakani Bak, Malatya'da ziyaret ve incelemelerde bulundu:Yeter Erdine- "Kulüplerimizin salonlari, yatirimlari, spora yapilan yatirimlarin hepsi meyvesini veriyor"

Gençlik ve Spor Bakani Bak, Malatya'da ziyaret ve incelemelerde bulundu:Yeter Erdine- "Kulüplerimizin salonlari, yatirimlari, spora yapilan yatirimlarin hepsi meyvesini veriyor"

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, spora yapilan yatirimlarin hepsinin meyvesini verdigini belirtti.

Bakan Bak, AK Parti Malatya Il Baskanliginin ardindan Lisansli Kuru Kayisi Deposu ve Recep Tayyip Erdogan Dünya Kayisi Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti.

Daha sonra Orduzu bölgesinde yapimi süren 5 bin kisilik spor salonu insaatinda incelemede bulunan Bakan Bak, burada yaptigi açiklamada, Türkiye'nin dünyanin en genç nüfusuna ve en genç tesislerine sahip oldugunu, tesisler noktasinda önemli yatirimlar yaptiklarini söyledi.

Bakan Bak, söyle devam etti:

"Bu tesislerde gençlerimizin spor altyapisini güçlendirerek insallah dünyada yeni yeni branslarda ülkemiz hem madalya aliyor hem sporcularimiz kürsüye çikiyor, Istiklal Marsi'mizi dalgalandiriyor. Pek çok uluslararasi organizasyonu yapacak kapasitedeyiz. Bunlarin hepsi altyapisiyla beraber geliyor. Filenin Sultanlari'nda alinan basari... Ankara'daki, Istanbul'daki spor salonlari, voleybol lisesi, bunlarin hepsi bir altyapi olusturuyor. Kulüplerimizin salonlari, yatirimlari, spora yapilan yatirimlarin hepsi meyvesini veriyor. Bir de en önemli sey dedigim gibi burayi dolduracagiz, çocuklari getirecegiz çünkü çocuklari basta bagimlilik olmak üzere kötü aliskanliklardan uzaklastiracak. Çocugun enerjisini alacak, gelecek hoplayacak, ziplayacak, buralarda spor yapacak. En önemli amacimiz o, çocuklarimiz. Spor yapan bir çocuk oldugu zaman aile de mutlu oluyor, gurur duyuyor. Öbür taraftan kötü aliskanliktan uzak duruyor. Tesisler çok önemli."

Bakan Osman Askin Bak, daha sonra Inderesi'nde bulunan ve yapimi süren Beydagi Gençlik Kampi'nda incelemelerde bulundu.