Maduro, "Süper Biyik" isimli çizgi filminin yeni bölümünü sosyal medya hesabindan paylastiSinan Dogan

Maduro, "Süper Biyik" isimli çizgi filminin yeni bölümünü sosyal medya hesabindan paylastiSinan Dogan

BOGOTA (AA) - Venezuela Devlet Baskani Nicolas Maduro'nun X sosyal medya hesabindan ABD destekli asirilikçilara yönelik mücadelesini anlattigi "Süper Biyik (SuperBigote)" isimli çizgi filminin yeni bölümü begeni topladi.

Kullanicilar tarafindan çok sayida yorum ve begeni alan çizgi filmin yeni bölümüne iliskin Maduro, "Sizleri, Venezuela halkini istikrarsizlastirmaya çalisan asirilikçilara karsi savasan ve onlari demir yumruguyla alt etmeye devam eden 'Süper Biyik' isimli çizgi filmin yeni bölümünü izlemeye davet ediyorum." paylasiminda bulundu.

Çizgi filmde, Maduro'nun esi Cilia Flores'in, makaminda çalisan Maduro'ya "Ne yapiyorsun Niko?" sorusuna karsilik Maduro'nun da "Halkimin yararina projeler hazirliyorum." cevabini verdigi görülüyor.

Çizgi filmde yer alan ABD bayrakli karakter ise "Benim yaptiklarimdan sonra halkin faydasina yaptigin hiçbir projen tutmayacak." karsiligini verdigi dikkati çekiyor.

Asirilikçilarin derhal harekete geçmesini isteyen ABD bayrakli karakterin, "5 basli canavara", Maduro hükümetinin yok edilmesi, halkin evlerinden çikarak sokaklari kaosa çevrilmesi, yaptirimlarin daha da siddetlendirilmesi, elektrigin ve su hatlarinin kesilmesi yönünde talimat verdigi görülüyor.

Çizgi film, 5 basli canavarin planlarini ögrenen "Süper Biyik" karakterinin harekete geçmesi ve düsmanini yumruklariyla yok etmesiyle sona eriyor.